kalite ve standartlar

huznumsun

New member
Reaction score
0
googleye her ne kadar arastırma konumuzu yazsamda abuk sabuk seyler cıktı bırde sızden yardım alayım dedim:)))
konu:ÜRETİMDE KALİTE KONTROL MUAYENE VE ÖRNEKLEME
not:şimdiden tsklrr

bütün ödev sitelerine baktım ama nafile internette yok malesef bu konu

sanırım makine mühendisliği okuyosun
bende kalite kontrol ile ilgili ders notu var kendi notlarım. Ben makine mühendisliğinden mezun oldum. Scannerım yok ama istersen sayfaların foto makinesi ile fotosunu çekebilirim

notlarım tam.ders konusunda biraz inekimdi =D

bitirme projesi mi bu?

makıne bolumu degılım bılgısayar programcılıgı okuyorum ıkıncı vıze notum yerıne gecıcek konu anlatımı odev teslımı. dersın adı kalıte ve standartlarmı ne oyle bırsey normalde dıger anlatanların modulde konuları var bızımkı yenı konuymus o yuzden yokmus modulde ınternetdede hıc yok sansımıza:D

makıne bolumu degılım bılgısayar programcılıgı okuyorum ıkıncı vıze notum yerıne gecıcek konu anlatımı odev teslımı. dersın adı kalıte ve standartlarmı ne oyle bırsey normalde dıger anlatanların modulde konuları var bızımkı yenı konuymus o yuzden yokmus modulde ınternetdede hıc yok sansımıza:D

dediğim gibi istersen ben gönderirim ;)

ÜRETİMDE KALİTE KONTROL MUAYENE VE ÖRNEKLEME

üretim makine mühendisliğinin bir konusu

Kod:
http://hotfile.com/dl/109455489/43ee3c1/Kalite_Kontrol.rar.html

rarlayıp attım. pdf dosyası. inşallah işine yarar...

bütün sayfalarına baksaydın numune örneklemesi var içinde ;)

şu an başım donmuş durumda okuldanda yeni geldim :D
bugunluk yeter bır dunya proje odevım var hangı bırıne bakcamı sasırdım ... tkrr saol sohbet yerıne dönüştürdük burayıda uyarı fln gelır: )

Geri