KaLk gIyin Sonun HeDiyeSi

pistACHe

New member
Reaction score
0

Sana sonumu hediye ettim.kalk giyin ve çıkar giyinirken üzerinden sahte ilgini riyakar tebessümünü.bitti kalk giyin hiç bir şeyim kalmadı sana anlatacak… Sana sonumu hediye ettim.söyle ne söyleyeceksen yine sen söyle.bir parça aşkım kaldı sende onu da bırakıver oraya sehpanın üstüne.bak konuşacak hiç bir şeyim yok seninle. Kalk giyin yatağı dert etme toplarım ben. Boş ver akşamdan dağınık kalan masayı. Çöpü de boş ver. Kendime dikkat ederim korkma. Bilirsin ben severim kendimi. Hem de senden de çok. Biliyorsun işte sana sonumu hediye ettim. Sana bitişleri sonları. Ağlarken gülümseyen bir yüz hediye ettim sana ve kanarken dindiren kendini. Her sonu yeni bir başlangıç yaptım ve yeniden başlattım kendimi ve yepyeni bir ben oldum. Kalk giyin yer yok sana yatağımda. Tahtımdaki kraliçem değilsin artık. Tacını da bırak sehpanın üstüne… Kralım ben devrik. Ele geçirmişler ülkemi sürgündeyim. Mülteci olmuşum yalnızlıklar ülkesinde. İsyancılar işbirliği yapıp kraliçeyle devirmişler beni Kalk giyin! Bilmiyorsun hiçbir şey zavallısın. Bilmiyorsun bitmez monarşi benim gönlümde. Ne kraliçeler, düşesler, sultanlar girer daha. Sana sonumu hediye ettim sana bitişleri sana ölüşleri sana hiç bir şey hediye ettim. Varlığım sana vardığımdı. Oluşum da senle oluşum. Varlığın benim varoluşumdu ve yok oluşu oldun güvenimin… Kalk giyin sana sonumu hediye ettim. Ne zevk verdim sana ne acı. Ne aşk ne nefret. Bittin sen sadece. Her şeyin bitişi gibi ve gittin her güzel şeyin gidişi gibi… Unutma bırak sehpanın üzerine anlık mutluluklarımı süresi bin yıl olan güvenimi ve hiç kimseye vermediğim o çocukluk düşlerimi seni seviyorum o ve beni seviyorum biz…
(her hakkı mahsus dur bu yazı kalbi kırık bir şair tarafından yazılmıştır üstlenilmesi ve tekrar yaşanmaya kalkılması kesinlikle yasaktır) SUAT AYDIN 4ARALIK PERŞEMBE İKİBİN4

Doğmayacak Kızıma Mektup

zaman geçince o kadar çok özlüyorum ki seni
son'a yaklaştıkca kızım tebessümün olmalı diyorum
bir yerlerde bıraktım kardeşlerini bazıları denizlere ulaştı kanalizasyonlardan hangi bitki de proteinler
tanrı bilir

ama sen hep aklımın anarahmindesin
gülüşünü görürüm bazı rüyalarımda
ben gibi olan cadı bir kız olacaksın sen seni sevene değer verip
canına okuyacaksın seni üzenlerin

gözü yaşlı sen geleceksin babanın mezarına
kardeşlerine acımadım hiç kızım
kimbilir hangi çarşaflarda can çekişip öldüler
ama sen aklımın anarahmindesin

bırakamam istesemde seni veremem herkese sen babanın gölgesi olacaksın kızım
senle yaşayacağım sen canına okurken hayatın ben
yukarıda bir yerlerden izleyip seni
sırıtacağım...

SUAT AYDIN 2 MAYIS 2008

değişik..ve güzel..
teşekkürler..:goz:

ve günde 1 konu açma hakkımız var..1 kereye mahsus konularını birleştirdim..

Her sonu yeni bir başlangıç yaptım ve yeniden başlattım kendimi ve yepyeni bir ben oldum. Kalk giyin yer yok sana yatağımda. Tahtımdaki kraliçem değilsin artık. Tacını da bırak sehpanın üstüne… Kralım ben devrik.

uzunca süredir okuduğum en güzel satırlar teşekkürler...

Geri