Kam On..

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
2nqyujb.jpg

athletıco madrid barca macında bi sürpriz bekliom.. ama genede üst yazdım maca..1 0 ya da 1 1 gibi bi skor beklıyorum barcanın puan kaybedecegıne ınanıyorum.. puan ı gene kaybetsın ama 2 1 ya da 2 2 lik skorla kaybetsın :D kupon %100 degildir dedigim gibi barcadan sürpriz beklıom... 5 misli oynamaya gıdıyorum genede..

580 Konyaspor - Galatasaray
2 - 1.60
585 Atl. Madrid - Barcelona
Ü - 1.50
552 Siena - Genoa
X-2 - 1.31
590 Inter - Roma
A - 1.65
Toplam Oran : 5.19

Buda benm Kupon dai . . .
İkimizede boL sans. . .

dakika 82 de milan ın golünü emerson a carptı gerekcesiyle vermedi... mac da 2 1 bitti... verse 2 2 bitecek kuponun tutma ihtimali yukselecektı :D nese saglık olsun..
yenı tur yenı sans:D

Bordo 1.45
Gs 1.6
AtL-Barca üst 1.5
20 misLi buda benim kupon ;)

metalist e yenıldıgı macda cassano oynamadı.. oynamamasının buyuk bi etkisi oldu ve metalist caktı gecti :D bu macda ilk gol cizgiden cıkarılmıs gibi geldi bana ama tabi duygusal yaklasmısda olabilirim:D pirlonun o frikikden attıgında emerson a deymedi ama genede ofsayt kararı cıktı.. hakemın kulakları baya bi cınladı :D
yenı tur yenı sans:D erce o kupon tutacak gibi... madrid 1 1 berabere kalmazsa..

ve seri bozuldu :D bugun saat 6 maclarına yaptıgım kupon sistemin azizligine ugradı makına almadı kuponu :D daha sonrasına yaptıgım kuponda da bi takım arkadasların gazına gelerek :D lyon alır dedım :D golü atmasına ragmen macın uzerıne yatmayan lyon 90+ 2 de gelen golle kuponları yatırdı :D onu buradan tebrık edıyorum...

Geri