GüzeL 2 3 FıKra
Temel adam öldürmekten mahkemeye çıkıyor hakim soruyor oğlum adamı neden merdivenlerden ittin öldürdün valla hakim ben bir basamak itekledim gerisini kendi düştü
------------------------------------
Bir gün tavukla horoz çiftlikte gezintiye çıkarlar. Bir müddet gittikten sonra çiftliğin mutfağının önünden geçerken horoz masanın üzerinde yumurta yapmanın 100 çeşidi adlı bir kitap görür.
Tavuğa işaret ederek şöyle der ;
- şşşt baksana sex kitabı
-----------------------------------
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?
---------------------
Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmış
Bir martı Temel`in kafasına pislemiş
Fadime:
-Temel git şu tuvaletten tuvalet kağıdı al
Temel:
-Gerek yoktir kuş çoktan uçup gittu
---------------------
Temel adam öldürmekten mahkemeye çıkıyor hakim soruyor oğlum adamı neden merdivenlerden ittin öldürdün valla hakim ben bir basamak itekledim gerisini kendi düştü
------------------------------------
Bir gün tavukla horoz çiftlikte gezintiye çıkarlar. Bir müddet gittikten sonra çiftliğin mutfağının önünden geçerken horoz masanın üzerinde yumurta yapmanın 100 çeşidi adlı bir kitap görür.
Tavuğa işaret ederek şöyle der ;
- şşşt baksana sex kitabı
-----------------------------------
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?
---------------------
Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmış
Bir martı Temel`in kafasına pislemiş
Fadime:
-Temel git şu tuvaletten tuvalet kağıdı al
Temel:
-Gerek yoktir kuş çoktan uçup gittu
---------------------