Kan Uykusu { xvid } [HH] Tarihi belgesel burada.!

Sağolasın eline emeğine sağlık Allah razı olsun.

ikinci böLümü çıkmıştı
acaba payLaşıma sunuLacak mı?

helal olsun kardeşim, harika. Bu vatan sahipsiz değil, herkes izlemeli! Neti böyle kullanmak biraz olsun milleti uyandırır belki, ne dersiniz??????

Her TÜrk Asker Dogar Vatan Mİllet Sakarya Bİzler Herzaman Vatanimizi BÖlenlerİn KarŞisina ŞİmŞek Gİbİ Cikacagiz Vatan Sana Canim Feda

Önce Vatan Orhan Pamukogluna Cok TeŞekÜr Ederİm

muhteşem bir yapıt
Her Türk evladı izlemeli

ben bunu izlemiştim. her türk evladının arşivinde bulunması gereken bi belgesel. ilerde herkes çocuklarına izletmeli. kotam açıldıktan sonra hemen indiricem. inşallah o zamana kadar linkler ölmez. emeğine sağlık! :clap :victory

dostlar kan uykusu'nun 09 C HAZ 07 de yayınlanan bölümü kimsede mevcutmu?

--------------
SINIR KARTALLARI
HAKKARİ/YÜKSEKOVA

eline sağlık dostum vatan neymiş de biz uyanamamışız defalarca izledim kahpe soylarının bi kökünü kurutsak ah... ah...

bu belgesel için ne kota tanırım ne başka bişey ellerine sağlık

Sagolasin Reactor,

Süper bir hizmet. Televizyonda izlemistim ama her an elimin altinda olmasi cok daha güzel.

Her zaman arşivde olmasını tercih ederim istediğim zaman izlemek için teşekkürler arkadaşım güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık...

türküm diyen herkez izlemeli defalarca izledim ve her zaman izlicem mükemmel bir yapım.....

çalışman için teşekkür ederim ama part 2 20 mb olarak indirdim partların hiçbirini açamadım acele cevap bekliyorum

biraz geç oldu ama...
emeğine sağlık şimdi indiriyorum...

çok tşk ederiz ellerine sağlık

Evet gercekten saolsın youtubeden bi dolmuyodu burdan indireyim cok cok saolsın arkadaşım

Geri