Kanal 1 Dünya Kupası'ndan Memnun musunuz?

Kanal 1 Dünya Kupasından Memnun Muyuz?

• Kullanılan toplam oy
    54
  • Anket kapatılmış .

| P C | C O P A T

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hiç beğenmedim,TRT-1 yayınlasa idi iki maç üst üste olunca biri TRT-1 den,öteki TRT-3ten falan yayınlanırdı siz nedersiniz?:eek:

şöyle söylüyüm bizde çanak anten var ve ben ayarlıyamadım az daha diğer kanalları bozuyodum sonra bu kanal1 nerden çıktı her zaman büyük kanallar almazmı şaştım doğrusu...

kanal1 atw ortak galiba genel anlamda
atw nin zaten reklamı war
kanal1lede ortak olunca,kanal1in reklamının artması icin kanal1e weriolar macları.
ben memnun deilim zaten şifrede girdi iiice iş bozuldu.
en güzeli trtnin alması olcaktı

al 1 ile Atv ortak...

aTV DE KanalD nin büyüdüü nü gorunce Ne yapsin karsilarina rakip bir kanal cıkarmak icin Kanal1 cıkardi we Reklmai için ise DSünya Kupasini aldi bence gayet gzl bir taktik bn memlunum :)

Kanal 1 ile Atv'nin ortak olması beni şaşırttı.Fakat ne olursa olsun TRT almalıydı,gerçi bunlar danışıklı dövüş ama neyse....

kanal 1 berbat, bazı yorumcular katlediyor maçları.
Ayrıca bu şifre mevzuu ne onu anlayamadım ben, ne şifresi???

uydudan seyretmeye çalışan arkadaşlar bilir maç canlı yayınlanıyorsa şifre giriyor ama tekrarlarda görüntü açık oluyor bunun olayını anlayamadım bende...sırf o yüzden normal anten takıp kanal 1 ayarlamak zorunda kaldık...

bileniniz varsa vsüylermisiniz şifre ne ve nerde girmemiz lazım

lem waarya bnen açacaktım bu konuyu sen erken davranmışsın kardeş tam rezalet maç tekrarları da yoq salak salak yoq heyecanlı bilmem ne ya bana maç tekrarı ver onuda geçtim ben daha hiç özet görüntü görmedim yaaaaa s... bole işi walla bilen biri mail adresini verirse iyi olur mail atalım bu heriflere iii s...tılar walla

kanal 1 atv'nin diğer kanalı, önceden atv de ki pop star yarısmasını 24 saat veriodu

ama giderek kalitesini ve izlenme oranını artırınca atv de oraya yatırım yapmak istedi..

yorum yaparken unutmayın dünya kupasını ilk kez bi özel tv yayınlıyor. bazı eksiklerini hosgormek lazım.. macı katlediyor dediğiniz spikerler YILLARIN SPİKERLERİ

NTV'den sırf d.kupası için transfer edlenler var sadece mac anlatıp gidiolar..

Logan' Alıntı:
uydudan seyretmeye çalışan arkadaşlar bilir maç canlı yayınlanıyorsa şifre giriyor ama tekrarlarda görüntü açık oluyor bunun olayını anlayamadım bende...sırf o yüzden normal anten takıp kanal 1 ayarlamak zorunda kaldık...

Artık tekrarlara bile şifre koyuyorlar.Bizde aynı şekilde küçük televizyona anten takıp izliyoruz[37 Ekran da maç izlenir hem de dünya kupası ]:(

valla hiç izlemediğim için fark yapmıyo :D

ya sipiker futbolcuların ismini bile dogru söyleyemiyo :mad:
örnek: Hollanda kalecisi VAN DERSAAR ama sipiker teknik direktörleri olan VAN BASTEN diyo sipiker yaw :mad: sinir oluyom :D

ne fark eder aslında...
Türkiye Olmadıktan Sonra...:)

kanal 1 kötü...en iisi trt.

ahmet çakar bi de yanındaki tahminci abi nasıl ama:):):)

BEn Çok memnunum Eskiden TRT de ölü ölü anlatımlar vardı ama artık yeni bir soluk gelmiş...
.
Sadece şifreli olması biraz etkiledi..

Geri