Kanal D deki "annem" dizisine ithafen.

paduk

"Chastise"
Reaction score
0
annemin zoru ile bu diziyi izlemeye maaruz kalmaktayım..... her türk genci gibi.....

yahu dizide neler oluyo öyle aman yarabbbbiiiiii "allahıım sana geleyim mi" ?

kadın adamla boşanmış başkası var kadın hamile kızı 18 yaşında 35 yaşındaki adamdan hamile eniştesi piskopat..... canada ya tatile gitmeler..... diğer zengin adamın kızı piskopat birine aşık adam da ona adam çocuğu eve alıyo felan bu ne yahu.....

yok böyle bir kültür...... tv kasrşısında kafayı yememek elde değil....
o_O

bkz. her türlü ihtiyacımı bilgisayardan gidermekteyim...... (1.çay 2. terliklerimi getirmiyo işte... eski model..)

annemin zoru ile bu diziyi izlemeye maaruz kalmaktayım..... her türk genci gibi.....

yahu dizide neler oluyo öyle aman yarabbbbiiiiii "allahıım sana geleyim mi" ?

kadın adamla boşanmış başkası var kadın hamile kızı 18 yaşında 35 yaşındaki adamdan hamile eniştesi piskopat..... canada ya tatile gitmeler..... diğer zengin adamın kızı piskopat birine aşık adam da ona adam çocuğu eve alıyo felan bu ne yahu.....

yok böyle bir kültür...... tv kasrşısında kafayı yememek elde değil....
o_O

bkz. her türlü ihtiyacımı bilgisayardan gidermekteyim...... (1.çay 2. terliklerimi getirmiyo işte... eski model..)

Bez Bebek bile onun yanında organize kalır desene.Benim anlamadığım bu dizilerde kızlar ne kadar çabuk hamile kalıyor elalem tüp bebek diye kıvranıyor bunlar cart doğuruyor:)

Bez Bebek bile onun yanında organize kalır desene.Benim anlamadığım bu dizilerde kızlar ne kadar çabuk hamile kalıyor elalem tüp bebek diye kıvranıyor bunlar cart doğuruyor:)

bez bebek deme ona ayrı bi gıcığım zaten tv binasını bombalıcam nerdeyse o duruma gelicem yani o_O

bir kanalın 24 saatinin 20 saatini bu saçma şey kaplarmı yahu o_O çocuklarda izle izle izle ezberleyip aptal olacaklar.... o_O

bence bu amerikanın bize yaptığı gizli saldırılardan biri ahahah =)

bkz. la havle vela corvette

ama seyrediyorsun sonuçta :hhmanD seyretmesen nerden bilecen :)

ama seyrediyorsun sonuçta :hhmanD seyretmesen nerden bilecen :)

kusmak istediğin şeyin üzerine bakarsın dimi.... =)

bak bende öyle yapıyorum..... içkide içersin siğara da ama ne bi ayyaş nede keş olursun......

film izlersin eleştiri yaparsın.......

ben korkuyorum ki seyretmeden bilmeden yapmadan tarlayı boş bulup sallayan biriyle karşılaşacağım diye... =)

bkz. william paduk

Bu dizi de oynayan erkek, bakanı oynayan oyuncu, (mutluluk filminde de oynamıştı) , bizim okula gelmişti söyleşiye aslında diziden nefret ettigini ama para kazanmak zorunda oldugu için oynadıgını anlattı, annem dizisi hakkında seviyesiz sorular sorulmamasını, üniversitede daha üst düzey , kültürel bir söyleşiden yana oldugunu soylemişti...

Bu dizi de oynayan erkek, bakanı oynayan oyuncu, (mutluluk filminde de oynamıştı) , bizim okula gelmişti söyleşiye aslında diziden nefret ettigini ama para kazanmak zorunda oldugu için oynadıgını anlattı, annem dizisi hakkında seviyesiz sorular sorulmamasını, üniversitede daha üst düzey , kültürel bir söyleşiden yana oldugunu soylemişti...

hadi hep beraber gülümsüyoruz o vakit =) ne kadar güzel herkes aynı şeyi düşünüyo =)

bkz. herkeshamileherkespiskopatzenginfakir...

kardeş;
rtük denen kuruma defalarca mail attım .hemde okkalı mailler ama oralı bile olmadılar .değil yayından kaldırmak ikaz bile vermediler. "türk aile yapısına ve çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimlerine "uygunmuş heralde ? yada biz geri kafalı kaldık . Ama benim gibi düşünen insanların varlığı ve çokluğu umutlandırıyor ve mutlu ediyor . Ya böyle bir ahlaksızlığın prime time da dizi olarak yayınlanıyor ve bizim ailelerde ağzı açık izliyorlar. Hayretler içindeyim.....

ya ne kadar sikindirik bu dizidir bu ya. amını sikiyim o annenin de kızının da

en iyisi tv izlememek, son 2 yildir uyguluyorum

Geri