Kanal D'den yeni bir ahlaksızlık

Doğru atatürkçü düşünceye aykırı bunlar.Biraz medeni olalım lütfen.Gericiliğe hayır..!

Şahsen ben çok medeniyim takarım şapkamı açarım aşk ı memnu yu medeniyetimi geliştiririm.Hergün izliyorum valla medeniyet tavan yaptı yok böyle bişi herkese tavsiye ediyorum.

Bahçivan şöföre şöför aşçıya aşçı uşağa sonra hepsi uşağa..Olay budur işte medeniyet :victory

Arkadasım ßurası Geyik Mizah ßöLüme DeiL.=) Git €spirini Orda Yap =)

Ahh Bu ilericiler yok mu :)
Megalomani hastaları.
Anca sözdeler gerisi boş. Bu ülkenin dini giderse herseyi gider. Ama bunu o din elden gidince anlayacak belkide anlayamıyacak kişilikler.

Ayrıca Fetullah Gülen i alakası yokken söyleyen arkadaş. Onunda bir belgeseli var ve seni şaşırtacak kişiler onun hakkında nasıl güzel düşünüyor.

ArkadasLar ßunLar ßoş YorumLar.Sizin YetistririLme Tarzınız ßöLe Sizden Mucize ßekLeyemem. =)

beyinler sadece dizilere odaklanmis Tr deki insanlarin yazik derim yok kurtlar vadisi yok o yok bu yok su
birazda üretici olalim diziler insanlarin hayati olamaz
hayat gercekleri ile vardir ve devam eder

Arkadasım ßurası Geyik Mizah ßöLüme DeiL.=) Git €spirini Orda Yap =)

ArkadasLar ßunLar ßoş YorumLar.Sizin YetistririLme Tarzınız ßöLe Sizden Mucize ßekLeyemem. =)

espri yapmadım orda kanald nin dizilerinin tanımı gerçekten o cümle oldu artık.İşine gelmeyince esprini git başka yerde yap dersin.Sen şimdi Atatürkçü düşüncenin dediğim gibimi olduğunu söylüyosun onu de bana.!

siteden belli ne tür haber olduğu. Okumaya bile değmez. Gericiliğin önde gideni artık bu tür haberler. Elektriğe günah , çalgı çalmya günah, modern ne varsa her tür şeye günah derler. Ülke yöneticisi Ankara değil de onlara göre imamlar şeyhler üfürükçüler ztn.

De gidin başımdan

Anca sözdeler dersiniz de fırsat mı verirsiniz. Yönetici iktidar partiye bak: AKP.

Adını okuduğun anda küfrü yemiş gibi oluyosun. = a.k. parti

Bak arkadaşım ben kimseyi yaşadığı hayata göre değerlendirmem. Bu ülke yıllarca sağ-sol kavgasında ezildi.25 yıldır terörle uğraşıyor. Şimdi de kalkıp ilerici-gerici ayrımcılığı yapmayın.
Atatürk ün hangi ilkelerinde bu tür ayrımcılıklardan bahsediliyor söylermisiniz ?
Bunları söyleyince mağdur rollerine mi girmiş oluyoruz... Komik olmayın. En ufak şeyde kaşınıyosunuz sonra kalkıp millete b... atıyosunuz.Önce kendinize ve fikirlerinize bir bakın.
O kadar Atatürkçü isen bu ülkeyi ayrımcılıktan nasıl kurtarırız, ülke birliğini nasıl sağlarız gibi şeylere kafa yor.Sonra oturur istersen birlikte bu konulara kafa yoyarız.Daha fazla bu konuda tartışmayalım, huzursuzluk çıkmasın.

Benim ne kadar ne olacağım seni ilgilendirmez. Ben reklamlardan gördüğüm alıntıya dile getirdim. Asıl karın ağrısı o olmalı.

Yoksa senin de ne kadar takipçisi olup karşı çıktığını gördük.. Görüyoruz teşekkürler

Asıl karın ağrısı gericiliğe ettiği laflar olmalı...

ayne asıl laflar gericiliğe ettiği laflar demekki bundan rahatsız olanlar var bi çok dizide küfür ediliyo daha doğrusu çok güzel hareketlerde ne kadar çok küfür ediliyo ve bipleniyo kimse orada bişey demiyo gericiliği eleştirildi hemen herkes tepki diyo kıvırmayın gericiler

GERİCİLİK<--------------------------------------->İLERİCİLİK

Allah Dersen<----------------------------------->Şeytan Dersen
Muhammed<------------------------------------->İsa
Müslümanlık<----------------------------------->Hristiyanlık
Şeriat<--------------------------------------------->Laiklik (Şu an ki laiklik)
Abdullah GÜL<---------------------------------->Ahmet Necdet SEZER
R.T. ERDOĞAN<------------------------------->Deniz BAYKAL
Samanyolu Tv<---------------------------------->Kanal D
Leyla ile Mecnun<------------------------------>Romeo ve Juliet
İyilik Kervanı<------------------------------------>Aşk-ı Memnu (Kanal D dizisi)

biz ileriye bakarız her zaman sizler gibi geriden medet ummayız orada yazdığın tek şeyi kabul etmiyorum çok şükür biz dinsiz değiliz allaha bide peygamberimize ve müsmanlığa inanıyoruz geri kalan hepsini kabul ediyorum sizin gibi gericiler elbet bir gün yolun sonunu bulacak

Yav yazık gerçekten, bir dizi nelere mal olmuş neredeyse millet siyaset bölümündeki gibi birbirine giriyor. Arkadaşlar, neticede bu bir dizi isteyen izler isteyen izlemez. TV dizileri tek bir kuruluşun elinde değildir, özel yayınların çok yönlü olmasının bir göstergesidir bu diziler.

Ayrıca

Mademki bu kadar eleştiriliyor sorarım, TRT dışında Kanal-D nin de bu dizi girişimleri olmasa, hangimiz Orhan Kemal'den, Reşat Nuri'den ya da Halit Ziya'dan haberdar olacaktık? Ben çok şükür üniversite öğrencisiyim okumaya yatkınım biraz aşinayım bunlara, peki ya Türkiye'nin % kaçı okuyor? Bence bu girişimler her ne türlü olursa olsun takdirle karşılanmalıdır. Edebi hazinemiz, bu tür projelerle hayat buluyor. Bazı kanallar gibi tekdüze bir anlayış sergilemiyor Kanal-D , hiç olmazsa buna saygı gösterin.

Son cümle, eğer ahlaksız olarak değerlendirirsen bu diziyi;kendi kafana uygun kanalı izlersin, huzur bulur rahatlarsın kardeşim.

espri yapmadım orda kanald nin dizilerinin tanımı gerçekten o cümle oldu artık.İşine gelmeyince esprini git başka yerde yap dersin.Sen şimdi Atatürkçü düşüncenin dediğim gibimi olduğunu söylüyosun onu de bana.!

Arkadasım ßu YazdıkLarının Hepsi ßos CümLeLer.SizLere SaatLerce DiLde Döksek ßosa.=) ßiz Ne Desek ßos Artık PoLemigi ßitireLim.SonucTa Laik ßir üLkede Yasıyoruz.Ne MuTLu Türküm Diyene =)

kanal d nın dızelerı hep öyke yaprak dökümüde öyle o onla yatıp kalkıyor o onla evlenıyor ayrılıyor herkez bırıbıyle maasalh toplumun ahlakını bozuyorlar

kanal d nın dızelerı hep öyke yaprak dökümüde öyle o onla yatıp kalkıyor o onla evlenıyor ayrılıyor herkez bırıbıyle maasalh toplumun ahlakını bozuyorlar

Yaprak dökümü bir kitaptan senaryosunu alıyor.Yani canları istedikleri için ayrılıp tekrar barışmıyorlar.

şu eski 1 bir biLetLe 3 fiLm zamanLarındaki sanat eserLerini ne zaman coverLayacakLar acaba

dizilerden etkilenip adam vuran çocuklar var peki bu dizilerden etkilenenlerin sonu ne olacak ??? yazıkkk..

İnsanlığı yobazlaştırmak , avrupai tarz adı altında her türlü pisliğin içine atmak ilericilik kalan herşey gericilik onlara göre

zorunuza giden eğer inançlarımızsa zaten uygulamıyorsunuz bari saygı duyun
ha yok bizim amacımız sizi yok edip sade pislik , sade saygısız ,görgüsüz ,ahlaksız bir toplum oluşturmak diyorsanız işte o yalan çok beklersiniz ...

anca savaşlarda Ya Allah Bismillah sonra ne Allah'ı değil mi(haşa)
ikiyüzlü , dünyevi ihtirasçılar sizi ...

bunlar yüzünden ailemizle beraber dizi izleyemez olduk yazık çok yazık.....

biz ileriye bakarız her zaman sizler gibi geriden medet ummayız orada yazdığın tek şeyi kabul etmiyorum çok şükür biz dinsiz değiliz allaha bide peygamberimize ve müsmanlığa inanıyoruz geri kalan hepsini kabul ediyorum sizin gibi gericiler elbet bir gün yolun sonunu bulacak

Senin ilericiliğin ve Müslümanlığın "Bu sene de Hacc Kurban Bayramına geldi" anlayışı kadardır....Vesselam

Geri