Kandil gecesi ahlaksız dizi tekrar yayınlanacak

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Kanal D televizyonundan büyük utanmazlık!:Aydın Doğan'ın yayın organı Kanal D'nin, Perşembe günü ‘Aşk-ı Memnu' dizisinin iğrençliklerle dolu final bölümünü tekrar yayınlayacağı öğrenildi.

Üstelik dizinin tekrar bölümü, üç ayların başlangıcı olan mübarek Regaip Kandili gecesinde yayınlanacak. Dizinin Regaip Kandili akşamı yayınlanacak final bölümünde ahlaksızlıklar diz boyu. Bir çocuğun yengesiyle yasak ve ‘yatak' ilişkisini anlatan dizinin final bölümünde iğrenç sahneler yer alıyor.

BÜTÜN KANALLAR MEVLİT VERECEK KANAL D AHLÂKSIZLIK YAPACAK!
Dizinin final bölümünün özellikle ve bilerek kandil akşamına denk getirilmesi tepki toplarken, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu RTÜK'ün bu konuya sessiz kalması da garipsendi. Kanal D'nin internet sitesinde, yayın akışı bölümünde de dizinin Perşembe akşamı saat 20.00'de başlayacağı belirtiliyor. Aynı akşam Samanyolu TV, TRT ve Kanal 7, İstanbul Müftülüğü'nün organize ettiği programları yayınlayacak.

REGAİP KANDİLİ NEDİR?
Regaip Kandili, Hicri takvimin Recep ayının ilk Cuma gecesine denk gelen gecedir. Kelimenin kökü ‘arzulamak, meyletmek' anlamlarına gelir. Diğer kandiller gibi önemli bir yeri olan Regaip Kandili'nde, Hz. Muhammed'in (s.a.v) iki rekat namaz kıldığına ilişkin çeşitli rivayetler vardır. Regaip Kandili doğrudan Kur'an kaynaklı olmasa da dinî kültürde zamanla özenle kutlanmaya başlanmış ve kendisine burada önemli bir yer edinmiştir. Klasik dinî kültürün yanısıra, tasavvuf geleneği ve kültüründe de bu kandil, diğer kandiller gibi önemli bir yere sahiptir ve büyük bir özenle kutlanır.

Haber Vakit gazetesinin klasik haber anlayışı ile taraflı olarak hazırlanmış
Hangi kanalın ne gün hangi yayını yapacağına kimsenin ne karışma hakkı,ne de yorum getirme hakkı vardır.Ne yani kandil gecesi diye illa da ülkedeki bütün kanallar kandil yayını mı yapacaklardı.Lütfen biraz daha mantıklı düşünmeye çalışalım...

kanal d den de beklenir zaten. ne de olsa aydın doğanın. ama inanın ki o dizileri millet bayıla bayıla izlemese rayting rekorları kırmasa televizyonlar da yayınlamaz.

zorla da seyrettirmiyolar ya değiştirirsiniz kanalı olur biter.

Yahu arkadaşlar, şu haber kaynağını eleştirme, hatta yerden yere vurma muhabbeti ne zaman bitecek merak ediyorum.

Vakit gazetesi GS-FENER maçı ile ilgili haber yazsa, ya da sadece skoru yazsa yine yaranamayacak HH camiasına:hhmanD

Kanal D kadar çirkef yayın bir kanal görmedim. Bu şerefsizler Dağlıca baskınında o kadar şehit verdiğimiz gece dansöz oynatmıştı.

Yahu arkadaşlar, şu haber kaynağını eleştirme, hatta yerden yere vurma muhabbeti ne zaman bitecek merak ediyorum.

Vakit gazetesi GS-FENER maçı ile ilgili haber yazsa, ya da sadece skoru yazsa yine yaranamayacak HH camiasına:hhmanD

Kanal D kadar çirkef yayın bir kanal görmedim. Bu şerefsizler Dağlıca baskınında o kadar şehit verdiğimiz gece dansöz oynatmıştı.

Sözkonusu yayın organının izlediği çizgiyi tarafsız bir şekilde takip edebilseydin sen de benim bu konudaki görüşüme katılırdın arkadaşım.Ben zaten normalde kaynak eleştiren birisi değilimdir.Ama Vakit gazetesinin bu konuda bende uyandırdığı düşünceler gerçekten bu yöndedir.Yoksa kesinlikle bir önyargım falan yoktur.

Benim burda kızdığım husus sadece senin yazdığın yoruma değildir; HH'de buna benzer binlerce yorum var, hatta çok daha ileri gidilen yorumlar da var. Ben onlara yorum diyemicem zaten. Kızdığım husus;

Haberin tamamen bir kenara bırakılması, asıl konunun göz ardı edilmesi, sadece NE DE OLSA KAYNAK VAKİT GAZETESİ, PEH ! yaklaşımıdır. İnsanların bir haberle ilgili hiçbir yorum yapamaması ve sadece kaynak eleştirmesi ne kadar acıdır.

aydın doğandan da bu beklenirdi zaten tüm kanallar dini yayın yaparken onların verdiği programa bakın. burda önemli olan haberin kaynağı değil sizin bakış açınız. He eğer diyosanız ki böyle mübarek bir günde böyle utanç verici ahlaksız bir filmin yayınlanması çok normal, o zaman sorun yok sizin için.
ben o film evde izlenirken büyük tepki yapmıştım içerdekilere çünkü düşünsenize adam amcasının eşi ile ..... tövbe tövbe. olacak iş mi bu. Hem de böylesine özel bir günde bu programın yayınlanılması gerçekten utanç verici....

sadece sizlere gülüyorum...
isteyen kanal d de o diziyi izler istemeyende açar başka kanalı başka bişi izler..isteyende açar kandil yayını izler...
kandil oldu diye tüm kanallar kandil yayınımı yapmalı...
neyin tartışmasını yapıyosunuz...

Kimsenin kimseye karısmaya hakkı yok. . .
Kimisi acar Aşk-ı Memnu izLer. . .
Kimisi gider camii sine hocayı dinLer. . .

BunLar farkLıLıkLar oLacak ki. . .
Cennete cehenneme gidecekLer beLLi oLsun :goz:

Ya sizi bu kadar gerginleştiren nedir ki ...

İzlemeyin o zaman siz de !!

kandil diye ben kandil programı izlemek zorunda değilim !!.

İster aşk-ı memnu izlerim

istersem biramı içerim ....

:hhsigara

Başka Günler Azınız Sulana Sulana İzliyorsunuz Ama Kandil'de Siz Dürüst Oldunuz Kanal D İmansız Oldu Demi :goz:

Arkadaşlar Tv kumandası elinizde seyretmezsiniz olur biter. Ayrıca dizi çok büyük reyting alıyor. Bu yüzden gününde tekrar verilmesi doğal.

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar kendini bilen dini bütün her Müslüman o gün ibadetini yapacaktır. Kendini Allah' a (CC) yakın hisstemeyenler de bu tip şeylere zaten meyilli her koyun kendi bacağından asılır.

arkadaşım insanın içinde varsa hangi gün oLduğunun ne önemi var ki..
izLeyen izLer bence gereksiz gerginLik sebebidir bu..
bizim üLkemizin bunLara geLene kadar ne sorunLarı var..
saygıLar..

Yayınlandığı günün Raytinglerini silip süpürdüğüne göre -
Başlığa bakılınca Türk Halkının en az %20'si Ahlaksız
:hhmanD

:hhmanD:hhmanD

Leke leke leke Yorum budur,, tebrikler...

Arz talep meselesi namus din maneviyat ezan deyince mangalda kül bırakmayan necip Türk Milleti kanalD yi, Aydın doğanı, malum diziyi adam eden bizatihi sensin...
Allahtan korkun yoksa Ecdadından UTAN...

Aşırılıklar (bazı yayın organlarının yaptıkları) zıt kutupları keskinleştirir..Zıt kutupların keskinleşmesi o ülkeyi kaosa sürükler.

Zıt kutup : ben(konu içerigine göre)
Aşırılık : vakitin yaptıgı (içerik olarak)

Benim yorumum kendimi özgür bir insan olarak hissederekten " biramıda alıp hiç izlemediğim diziyi izliyicem" demem olabilir.. Bu toplumdaki insanları bu kadar birbirine düşürmeye gerek yok.

Aydın Doğan gibi kişilerede, diğer insanlarada(vakit vs) ihtiyacımız yok aslında.. Dini/dini olmayan özgürlükler yaşanabilmeli kişilerin önce bunları kavraması lazım..

Başkasının özgürlügünün başladığı yerde bizimkisi biter. Bu mantığa göre bile bu dizinin yayınlanması başkalarının özgürlügünü kısıtlamaz.Denildiği gibi camisine giden gidebilir, diziyi seçen izleyebilir..

Tartışılması gerekenler, hit konu olması gerekenler 10 yıldan beri laiklikti, şeriattı,dini özgürlüktü değil. Bu ülkenin veya insanlığın alacağı yollar,açlık,işssizlik,terör,bilim..

Geri