Kandil gecesi ahlaksız dizi tekrar yayınlanacak

iyiki de öyle yapmış.herkes mevlit izlemek zorunda mı.sen aşk-ı memnu izlemek istemiyorsan kanalı çevirirsin bu kadar basit kumanda senin elinde.

Yahudi dönmesi Aydın DOĞAN totoşundan
Kandil özel programı yayınlamasını beklemiyorduk zaten :hhmanD

bunların alayı ermeni....

cem uzan bilen mubarek günlerden dini yayın yapardı...
zaten aydın doğandan da bunu bekleyen yokk ..
ama sınırları zorluyor...
bizim millet biraz uckuruna sahip cıksa ah neler yapacak neler o zaman görünn...

bu konuya cevap yazmıştım ama şunuda ekLemek istedim şimdi...
bu adam star tv ninde sahibi değiL mi??
büyük kanaLLardan hiçbiri dinimizLe iLgiLi doğru düzgün bir yapmazken bence bu işin ehLi oLan isimLerden bir oLan nihat hatipoğLu her hafta çok güzeL bir program yapıyordu..
yanLı düşünmeyeLim Lütfen..
tşkLer..

Siyonist bir adamın kanalından ne beklenir ki :) Hem Avrupa'da bile Ramazan gelince yabancılar Müslümanlar'ın yanında bir şey yiyip içmemeye dikkat ediyorlar çalıştıkları yerlerde.Saygıdan dolayı...

isteyen kanal istediğini yayınlar... burda provake edince milleti kışkırtmaya çalışınca ne olacak.. madem çok rahatsızsın seyretme sende...

sanane kanal d nin ne yayınladığından...

Fashion tv yi ve diğer erotik kanallarıda kapatsınlar o akşam o zaman ....

KİMİN NE YAYINLAYACAĞINA KİMSE KARIŞAMAZ...

İZLEMEK İSTEMEYEN DİZİYİDE İZLEMEZ KANALIDA BEN HAYATIM BOYUNCA SAMANYOLU İZLEMEDİM NE YAYINLADIĞINIDA BİLMEM BENİDE İLGİLENDİRMEZ....

öyle birşey olursa tabiki çok yanlış bişey olur.ben bunu bir müslüman ve bir atatürkçü olarak söylüyorum yanlış olur ama hadi oldu yayınlandı be kardeşim madem o kadar söylüyorsun izleme kimse seni zorla izlettirmiyo ki izleme olsun bitsin herkesin nabalı kendine git kanal değiştir aç kandilini izle tek kanallı devir çoktan geçildi

Haber Vakit gazetesinin klasik haber anlayışı ile taraflı olarak hazırlanmış
Hangi kanalın ne gün hangi yayını yapacağına kimsenin ne karışma hakkı,ne de yorum getirme hakkı vardır.Ne yani kandil gecesi diye illa da ülkedeki bütün kanallar kandil yayını mı yapacaklardı.Lütfen biraz daha mantıklı düşünmeye çalışalım...

Hangi kanalın hangi ahlaksızlığı yapacağına kimsenin karıştığı yok ,sadece milletimizi gaflet uykusundan uyandırmaya çalışıyoruz.Lütfen yayınlarınıza olduğu gibi eleştiriyede açık olun.Mantık sadece kendi yorumun olamaz.Türk milleti değer yargılarına herzaman sahip çıkmıştır asıl mantıksızlık benliğini kaybetmektir.Saygılar...

Genel Uyarı

Arkadaşlar lütfen içerik ile ilgili seviyeli yorumlar yapalım ve kullanıcıların belirtmiş

oldukları haber kaynaklarını eleştirmeyelim sizleri bu konuda uyarmak istiyorum !

Allah'ın KuLLarına İhsanLar,İkramLar Yaptığı Bi Günü Aydın Doğan Boş Geçmemiş Yapmış İkramını YandaşLarına Saman.

offff tartışma çıkarmak için yer arıyorsunuz iki tane öpüşme sahnesi var çok çok sanki bunu yazanlar hiç öpüşmemişler hayatlarında

:gulumseCocuk: :gulumseCocuk:

Arkadasım o zmn herkesin beLLi bir cinseL hayatı war. . .
Hergün diziLerde cinseL iLişkiLeri acık secik göstersinLer. . .
Sende eşin ve cocukLarınLa izLiyorsun hos oLur mu?

Bu yazdıkLarım yanLıs anLasıLmasın ben yayına karsı değiLim
herkes istediğini yayınLar veya izLer. . .
Bu Kimseyi iLigiLendirmez. . .
Ama senin konuya yakLasma sekLin cok yanLıs. . .

değmez yorum yapmaya

o zaman bunu neden yazdın

dizide yayınlanması yasak olan bi bölüm olsaydı RTÜK şimdiye kadar cezayı keserdi zaten demek ki yayınlanmasında bi sakınca kandil gecesi bile olsa

kanal D bunu yayınlamasa da yine kandil ile ilgili bi program zaten yayınlamıyacaktı
vakit gazatesi yada internet siteside bunu her şekilde eleştircekti o yüzden sorun yok

burası türkiye kandil gününde ramazan ayında içki içen fuhuş yapan da var ibadetini yapan da var herkesin yapdığı kendine bırakın kanal D yayınlasın izleyen izler zaten izlemeyende izlemez

:gulumseCocuk: :gulumseCocuk:

Arkadasım o zmn herkesin beLLi bir cinseL hayatı war. . .
Hergün diziLerde cinseL iLişkiLeri acık secik göstersinLer. . .
Sende eşin ve cocukLarınLa izLiyorsun hos oLur mu?

Bu yazdıkLarım yanLıs anLasıLmasın ben yayına karsı değiLim
herkes istediğini yayınLar veya izLer. . .
Bu Kimseyi iLigiLendirmez. . .
Ama senin konuya yakLasma sekLin cok yanLıs. . .

ya arkadaşım öyle değil dizi izleyen biri olarak söylüyorum bunu ona bakılırsa her perşembe akşamı yani mübarek gece veriliyor şimdi sırf tartışma olsun diye açıyorlar böyle mevzuuları

Geri