BlackWomaN
New member
Evet arkadaşlar yeni bir tutorial ile karşınızdayım...Bu sefer kaplan kürkü yapıcaz...Tabii siz hayal gücünüz ile bunu her tür kürke çevirebilirsiniz...Köpek,kedi,kurtadam gibi bir sürü resme efeckt olarak kullanabilir ve daha gerçekçi sonuçlar alabilirsiniz..
1-İlk olarak sağdaki tool panelinde bulunan renk aracındaki background un rengini #AC703D olarak, foreground un renginide #64300A tabi siz başına # koymayacaksınız başında o simgenin olduğu yere sayı ve harften oluşan değerli girecekseeniz...
Bilmeyenler için background renk aracının altta kalan karesindeki foreground ise üstte olan kısmıdır...
2- Ayarlarımızı girdikten sonra yeni bir layer açıyoruz file>new diyoruz ve açılan kutuda background color seçili olsun...Akssi tekdirde beyaz yada boş açılır sayfa...
3-Hard edge brush ile aşağıda yaptığım gibi noktacıklar yapıyorz tamamen yuvarlak olmasınki gerçekçi olsun....

4- Şimdi buna 1 pixel lik stroke uygulayacağız...(Layer> Layer Style->Stroke) Stroke rengi : #B14D03
5-Ok dedikten sonra Layer> Flatten image yapıyoruz ve resmimiz aşağıdaki gibi oluyor

6-Şimdi Filter->Blur->Gaussian Blur ölçüsüde : 1px olucak
7-Noise ekleyeceğiz belirttiğim ayarları giriniz : Filter->Noise->Add Noise.
Amount: 15%. Distribution: Uniform. ve Monochromatic seçeneğini işaretleyeceksiniz ve ok diyeceksiniz ve resim aşağıdaki halinni alacak

8-Şimdide biraz motion blur ekleyeceğiz : Filter->Blur->Motion Blur: Angle: 45. Distance: 6

Bazılarına bu yeterli olabilir ama ben biraz daha uğraştım
Biraz ligth efect ile daha hoş görünüme ulaşabilrisiniz Filter->Render->Lighting Effects

Üzerine dilerseniz yazı yazabilirsiniz Ben foreground taki renkle yazdım bence hoş oldu...Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış...Kolay gelsin...

EMEĞE SAYGI,SÖMÜRMEYİN Kİ DEVAMI GELSİN!!!!