Karısını garajda aldatırken dondu!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Karısını garajda aldatırken dondu!

İngiltere’de yaşayan evli bir adam sevgilisiyle evinin garajında buluştu. İkili -10 derecede otomobilin içinde uyuya kaldı. Aşırı soğuktan şoka giren adam öldü

622683_detay.jpg

İngiltere’de yaşayan Pakistanlı Seyid Hüseyin (29) ailesi tarafından zorla evlendirildi. Ancak Hüseyin bir başkasını seviyordu. Karısı Pakistan’da kaldı. O da ailesiyle birlikte İngiltere’ye döndü. Hüseyin evli olmasına rağmen Şabana Aktar adındaki sevgilisiyle gizli gizli görüşmeye devam etti. İkili en son geçtiğimiz 19 Aralık’ta İngiltere’yi vuran dondurucu soğuklarda buluştu. Ailesiyle birlikte yaşayan Hüseyin anne ve babası görmesin diye sevgilisini evin garajına götürdü. Yaklaşık üç yıldır birlikte olan çift, -10 derecede garajdaki otomobilin içinde birlikte olduktan sonra uyuya kaldı. Sabaha karşı uyanan Aktar, Hüseyin’i yanında göremeyince endişelenip, araçtan çıktı. Karanlıkta bir şeyin üzerine bastığını hisseden kadın, cep telefonunun ışığıyla, sevgilisinin yerde yattığını gördü.

SOĞUKTAN ŞOKA GİRDİ YERE DÜŞTÜ, ÖLDÜ
Kadın hemen ambulans çağırsa da, Hüseyin’in çoktan ölmüş olduğu tespit edildi. Daha sonra yapılan otopside de, Hüseyin’in aşırı soğuktan şoka girdiği, yere düşüp donarak öldüğü ortaya çıktı. Mahkemede ifade veren Aktar “İşten çıktıktan sonra Hüseyin beni almaya geldi. Birlikte evlerinin garajına gittik. Sohbet etmeye başladık. Gecenin ilerleyen saatlerinde uykum geldiği için uyudum. Sadece birbirimize sarılıp uyumak istiyorduk. Sevişmek için garaja gitmedim. Bu olanlara, onun öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Onu çok seviyordum” dedi.

Ekli dosyalar

• 622683_detay.jpg
    622683_detay.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 1,565
Gül Gül Bi Hal Oldum :biggrin:

Geri