karşıdaki kız senin için neler hissediyor???

ahmet12_12

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar karşımdaki kız ben seviyorum ve onun benim hakkımda neler düşündüğünü merak ediyorum acaba nasıl öğrenebilirim erkek ve bayan arkadaşlar fikir ve düşüncelerinizi paylaşırmısınız şimdiden yarıdmlarınız için teşekkür ediyorum bay ve bayan arkadaşlar saygılarımla...

USta önceLikLe oLay seni onu ne oLaRak istediğine bağLı amacın nediR? bi yıL sonra iki yıL sonRa vesaiRe ne düşünüORsun sen once kendini hazıRLamaLısın. Hea senin hakkında kötü düşünüRse vazgeçmemeLisin vazgeçeRsen eğeR en azından yıLLaR soNRa biLe onun adını sayıkLayıp haykıRmamaLısın... Sen bence aL ona güzeL bi çicek ki bence mavi bi güL (!) aç kendini anLat, şöLe şöLe düşünüoRum senin hakkında de... İyice iLeRLemeden duyguLarın ona göRe biR yön çiz deRim...

SaygıLarımLa...

zamanı gelince o sana söyler neler hissetiğini ;)

saolun arkadaşlar ama işim zor baya

ya bende aynı durumdayım iğrenç bişey o benim yanımda çok mutlu bi kaç gün ayrı kalalım unutuyor beni ben bi türlü açılamadım oda bişe sölemiyor onun benden hoşlandığını nası anlarım

ardşım kısın sana karşı tavırlarından
sende anlayabilrsin
sana karşı nasıl samimi
bişeyler paylaşıyomusunuz
eer aranız iise bencee git direk konuş
hiç bekleme
belki oda senden bekliodur;)

ahh haklısında şu kenana doğulunun şarkısını dinle analrsın beni bazen şeytan diyorki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri :D

bence 1 seferlik uy o şeytana:)
ne kaybedersinki
belki sonunda onu kazanıcaksın
denemeye değmezmi:?

Sana bi fıkrayla durumu özetleyim
Temel birgun bahcede calısırken eski bi lamba görmüs içinden bi cin cıkmıs ve temele demişki dile benden ne dilersen ama bi hakkın var
Temelde demiş benim almanyada cok akrabam var burdan direk almanyaya üstten bi yol yap kolayca gidip gelelim
Cin demiş naptın temel onu yapmak ne kadar zor biliyormusun malzemesi işcisi olmaz bu başka bişey dile
Temel düşünmüş düşünmüş sonunda karar vermiş demiş:
bana kadınları nasıl anlayacagımı ögret
Cin hiç düşünmeden cvbi vermiş
yol kaç şeritli olsun?
Yani onları anlamak burdan almanyaya üstten köprü gibi yol yapmaktan daha zordur
Senle ilgileniyor sanarsın aslında ilgilenmiyordur ilglilenmiyor sanarsın tam tersi ilgileniyordur
Ama bi tavsiyem var oda senle karsılastıgı anda rahat deilse eli ayagına dolasıyosa hiç durma ama tam tersi cok rahatsa sıradan bi durum gibi davranıyorsa olumsuzdur bence

Ya arkadaşlar hemen hemen hepiniz aşık olmuşsunuzdur yaw kafayı yicem yaw kız ne düşünüo bilmiom yakında sorcam az kaldı şeytana 1 kerede olsa arkadaşların dediği gibi uyucam

yaw git kızın yanına bi gün dolaşın işte ya sana çok önemli bişey açıklicam de neden se senin yanında da çok mutluyum ve budurumdan çok hoşlanıyorum de.bende derse demekki senle ilgilenio bişe demezse ne düşünüo sen çöz artık

aferdersiniz ama senin gibi salaklarla ne işim var derse vurrum ben onu vurmamam için bana bişe söyleyinde lafla ezeyim yoksa katil olurum

abi bi kere sor "verecenmi?" diye. He derse senden hoşlanıyo, kafanda yıldızlar uçuşmaya başlamısa bu bitmiştir. Rahat ol. relax abi relax.. Hadi bakıyım

arkadaşlar ben de aynı durumdayım.ama galiba kadınların ne düşündüğünü bilmek imkansız!!!

Geri