karşıdaki kız senin için neler hissediyor???

bence sana ayırdığı vakitten farkına varabilirsin gercekten ilgileniyor ve gözlerine bakıyorsa hoslanıyordur bence ona gönderme yap direk söylemek yerine birinden hoslanıyomusun falan merak ettigini ilgilendigini belli et.Kız milleti seytanlık var zaten biliyodurda hoslandıgını :goz:

walla ben 3 yıldır benim hakkımda ne düşündüü çözemedim onun için ne ifade ettiğimi anlamadım.zamana bırak ve arasıra o konuyu ima etmeye çalış yeter

kardeş eğer kanki modundaysan kızla bombok bi durumdasın...Benim 4 snelik arkadaşlığım bitti , aşık oldum ve herşey mahvoldu hiçbişey eskisi gibi olamadı.Aynı arkadaşların sölediği gibiydi ilgiliydi ikimizde çok iyi zaman geçirioduk mutluyduk ama işte karı milleti harbiden karı milletiyani bunların ipiyle kuyuya inilmez

ne kızın yakın arkadaşıyla ne msn üzerinden kendin sor kardeşim kısa süre önce buna kendim şahit oldum:D

tüm cesaretini toplıcan..adam gibi çıkcan karşısına....ama öle kaba bi şekilde gibi...normal konuşur gibi seviyorsa da sevmiyorsa da en azından için rahatlıcak

merak etme bizde senin zamanlarından geçtik

PoSeiDoN

arkadaşlarından bitanesine sor başka çaren yok ztn bide kendisine açıkça sormak war tabi

takmazsın iyi düsünür
gercekten simdi böyle olmus arkadaslar

ya abi kızlar aptal yaratıklardır ya gt yaz kabul ederse eder etmezse pasa gonlu bilir

yaaa bakkkkkk sımdı öğrenmeye calıssanda öğrenemezsın yanlıs bısıler olur koparsın kızdan
gıtcen kızın yanına böle böle hoss kızsın sen benım hakkımda ne dusunuyonn dıyo
olumm dobra ol bırazzz

Geri