>>>>Kar Yangını<<<<

arkadaşlar çok teşekkür ederim ama eski konuları tekrardan hortlatmayalım lütfen annıorum konularımı özlediniz ama yapacak bişe yok bi kaç değer bilmez:melek yüzünden bi müddet daha konu açmıycağım...ama siz yinede eski konuları gündeme getirmeyin haybeye başkalarıyla polemiğe girmeyelim:goz:

yüreğine sağlık ela :melek
ama neden bizi mahrum bırakıyorsun :hhuzgun bunu yapmamalısın

ya olay 2 li muhabbetlere dönmeden şöyle açıklıyayım yaptığım şeyler benim gösterdiğim ilgiden çok eleştiri aldı ve bi kaç kendini bilmez:melek kötü şeyler sözledi bende artık forumda paylaşım yapmaktan çok paylaşımlara bakıorum...ve açıkcası bi müddet daha romantizme konu açmayı düşünmüorum zaten eskileriyle idare ediorsunz:durdurun neyse 2 li muhabbete girmeden kapatalım bunu:goz:

ya olay 2 li muhabbetlere dönmeden şöyle açıklıyayım yaptığım şeyler benim gösterdiğim ilgiden çok eleştiri aldı ve bi kaç kendini bilmez:melek kötü şeyler sözledi bende artık forumda paylaşım yapmaktan çok paylaşımlara bakıorum...ve açıkcası bi müddet daha romantizme konu açmayı düşünmüorum zaten eskileriyle idare ediorsunz:durdurun neyse 2 li muhabbete girmeden kapatalım bunu:goz:

konularını arada hortlatan benim...ilginç olanlardan alıntı yaparak kendimde olanı ekleyip keyf alıyorum .gündeme geldikten sonra tşkrleri başkası alsada önemli değil derdim tşkr de değil zaten.ben şiir dünyasında hoş iki kelamı dile getirmeyi seviyorum.rahatsızlık varsa konuya değinmem.henüz kendi şiirleirmni vermedim .2 tane konu açtım halihazırda.neyse.eline sağlık..

Geri