Kara ÇaşafLı Kadın..

Lovalace

New member
Reaction score
0
Kara ÇarşafLı Kadın..

Başınızdan geçen olayları okudumda aklıma geldi ;

Bir Ramazan da son sahura kalkıyoruz yarın Arife günü olarak düşünün.. Sahurda ekmek almaya gittim fırına , fırın eve 1 dk uzaklıkta filan giderken yolda hiç birşey yoktu. Gittim ekmeği alıp geri geldiğimde Birden kaldırımdaki Kara çarşaflı bir tane kadını gördüm sadece gözleri gözüküyordu onlarda karanlıktan belli olmuyordu. Acaip derecede tırstım çünkü bir anda orada belirdi daha önce yoktu.. Hiç belli etmeden yürümeye devam ettim eve çıktım apartmana girnce tabi korkudan bir anda fırladım eve balkondan baktığımda yolda hiç kimse yoktu.. Ki eve çıkış sürem 5 saniye filan anca sürdü yani bir yere gidebilecek vakti yoktu bilemiyorum ne gördüm.. Herhangi bi Dini konu die düşünüyorum ama Ramazan ayında Cin ve Şeytanların böyle görünmelerinin yasak olduğunuda biliyorum..

ilginç............

Entresan !!!!!!!!!!!!

adın koştugu için bi anda gozuktu yani hızlıydı bence bundan başka bişey olamaz

kadın koştugu için bi anda gozuktu yani hızlıydı bence bundan başka bişey olamaz:durdurun

bence sen uyku sersemii kim bilir neyii neyee benzettin tırsmana gerek yok içinde kalmıss aaa kıyamazz sana hackhell :p

yaw fırın eve 1 dakka uzaklıkta diyosun o karıyıda yolda görmüşün oda fırına girmiştirrrr

bana göre bir dakika ona göre kaç dk belli olmaz ^^ ama kadının durduğu yerde genelde kimse durmaz yolun böle çok sapa kalan bir yeri, tırssam o an kaçardım da tırstım tabide eh işte denecek durumda :)

Benim düşüncem.Bu karacarsaflilar insan olan yerde pek durmazlar.O kenarda köşede belki kocasini bekliyordu.kocasida araba ile gelip aldi.Niye olmasin canim.Belkide fırın'a gitti.Belkide balkon'a cıktığında karanlıktan göremedin kadın'ı.Kara çarşafli nede olsa.

belkıde o anda alabılecek kotu bıseyı oı kara carsaflı kadın engellemıstır.

o da fırına girmiştir loooollooolooo

Geri