Karabasan

streetboy

New member
Reaction score
0
Hikayeleri okuyunca biraz etkilendim birazda tebessüm ettim... başıma gelen bu olayı kime anlatıysam yarısı inandı yarısıda olamaz öyle şey dedi yoru hakkı sisze ait tabii..

2004'ün temmuz ayı günlerden cuma annem ve babam kütahya da ki abim yanına gitmişlerdi evde kimse yoktu ve haliyle aklıma bin bir türlü şeyler geliyodu. sebze ve meyve toptancılığı yaptığımız için bursa ya çarşamba günü gitmiş cuma günü ise geri dönüyordum. Başıma bir kaç kez karabasan geldiği için artık alışmıştım ne biliyim arabanın içinde bile bana geliyodu artık. cuma günü eve geldiğimde saat 23":30 civarıydı yatağıma girip uyuma çalışırken birden olduğum yere sızdım. ve derken o uyku esnasında kapı gıcırtısı geldi yattığım yerden kalkamadım ve sanırım bizimkiler geldi dedim.
sonra mutfaktan tava tencere sesi geldi ve yattığım odanın kapısı yarım kapalıydı ve kapı birden yavaşca açıldı fakat benim üstümde bir ağırlık vardı ve bir türlü kalkamıyordum. odaya girdi üzerimde ki örtüyü yavaşca kaldırdı ve bir diziyle üstüme bastırdı ve ağzımı kapamaya çalıştı o an aşırı bir korku ve telaş vardı bende. ağzım san ki düğümlendi hiç birşey yapamıyordum. ve allah'a dua etmeye başladım sonra kelime-i şahadet getirdim e üzerimden yavaşca kalktı o karabasan kalkar kalmaz bende ayaga kaltım iki elim öne doğru uzatıp yakalamaya çalıştım sonra evde ki telefonluğun altına doğru sıkıştırdım telefonluğun ayansından ayın ışığı yansıyordu birden kafamı kaldırıp aynaya baktım kendimi göremedim kafamı geriye çevirip baktım ve bedenim ilk yattığım şakilde duruyordu o an içime öyle bir krku ve heyecan sardı ki ne pacağımı şaşırmıştım...
sonra bedenimin içine tekrar giridim Allah'a tekrar dua ettim karabasan geldi üzerimden sıyırmış olduğu örtüyü iki eliyle tutu havaya kadırıdı(kaldırıdğı esna da kolları ve bedeni uzadı nerdeyse tavana çarpacak duruma geldi)üstümü örttü ve geldiği gibi odanın kapısını yavaşca kapadı sonra tekrar mutfaktan yine tava tencere sesi geldi en son dış kapı sesi gırtısı geldi ve gitti.
karabasan gider gitmez ben yattığım yataktan kalktım ve saate bahtım saat tam 00:30 u gösteriyodu afallamıştım oturdum 3 kulfü 1 fatiha okuyup yattım ama yatana kadar da en bi 2 saat geçti

not : bu olaya inanmayanların başına da aynı şekilde gelmiştir

EMEGE SAYGI

iyide abi bişeydi bu ilk başta seni kitledi sonra senden kaçtı bide nası bişeydi gölge gibimi
annemede olmuş bikere

Kardeş benim annemin başındanda geçti karabasanda tam senin dediğin gibi olmamış ama senin dediğin gibide olabilirde sen açtığın konuları cvpla bak bizim neco sana soru sormuş

yaa ben inanıorumm buna hemde çoq çünki böle çoq olay duydumm kardeşş varya iiki kafayı yemionn ben yerdim allaha büyük konuşmayım allah bizi onlardan koroun aminnnnnnnnnn

hikaye için teşekkürler arkadaşım ama benim yazdıklarımı dikkatli okursanız çok değerli bilgiler vereceğim ben 22 yaşındayım yaşlaşık 3 yıldır sürekli karabasan olayı yaşamaktayım(sıkıntılı rüya görme) , ilk yıllar önemsemiyordum karabasan anında dua da okusam fark etmiyordu yani baya uzun sürüyordu , haftada en az 4 defa olurdu bu , en sonunda 2 yıl sonra hacımıdır hocamıdır üfürükçüye başvurduk bi muska verdi oda fayda etmedi düzeleceğini sabır gerektiğini vs. söyledi bu sene bi arkadaşım hastanede nöroloji bölümüne görünmemi söyledi orda göründükten sonra bana tomogrofi çektirdiler ve beynimde hafif büyümüş tümör buldular o hacının allah belasını versin ona gittik ve inandık onun yüzünden hastalık ilerlemiş . daha sonra doktarlarla yaptığım konuşmalarda kesinlikle karabasan anını yok şeytan bastırıyo yok cin bastırıyo gibi yorumlama bu bir uyku felcidir insanın beyninin kendisine oyun oynamasıdır - büyük bi ihtimal uyku anında nefes kesilmesi ve göğüsün üstüne yatmaktan ve belirli hastalıklarda bu meydana gelir vs. diye çok konuştuk yani arkadaşlar bu karabasan olayını sık görüyorsanız acilen bir nörolojiye görününü kesinlikle karabasan zannettiğiniz gibi şeytan cin ruh vs. değildir..

hikaye karabasan banada geldi ve görünmez ;) ve bütün olaylar rüyada olur uyandıında hala rüyada oldunu düşünütsün bi an

ya arkadaşlar bu olay 5 ay öncesine kadar banada sık sık oluyordu 19 yaşındayım . yanlız ben birşey fark ettim . ben gece çok geç saatlere kadar hatta sabah ezanına kadar kız arkadaşımla konuşuyordum sanırım tel den dolayı baya bir radyasyon alıyordum buda beynimi yoruyordu sanırım .. daha sonra kız arkadaşımdan ayrıldığımda tel görüşmeleri yok oldu we doğal olarakta karabasan dediğim olayda yok oldu ;)

Geri