Kararlılık mesajı çıktı ya daha ne istiyorsunuz?

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Eğip bükmeden soralım...

*

Son 5-6 yılda...

PKK’lı mı tıktık içeri?

Subay-astsubay mı?

*

Eli silahlı teröristlere habire af çıkarırken; İstiklal Madalyası sahibi Jandarma Genel Komutanı’nı hapse atıp, beyin kanaması geçirene kadar içerde tutmadık mı?

PKK’ya yataklık yaptığı için hapiste yatan kadını, çıkarıp, Meclis’e sokarken, Cumhurbaşkanı’nın masasına davet ederken; 1’inci Ordu Komutanı’nı "terör örgütü kurmak"tan içeri tıkmadık mı?

Şehide "kelle" dediği için tazminat ödemeye mahkûm olan, "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir canım kardeşim" diyen Başbakan’a, "Bravo, aynen devam" deyip, yüzde 47 oy vermedik mi?

PKK, hastalanmaması için serçe parmağının tansiyonu bile ölçülen Abdullah Öcalan’ın saçı kesildi diye, kalkışma provası yapıp, Diyarbakır’ı yakıp yıktığında, polisin-askerin elini tutup, "Cana geleceğine mala gelsin" diyen Diyarbakır Valisi’ne "aferin" deyip, Başbakanlık Müsteşarı yapmadık mı?

Kafamızda Amerikan çuvalıyla gezerken, koordinatör saçmalığı icat edip, "Amerika bizi çok seviyor, istihbarat verecek" demedik mi?

"Amerika istedi diye harekátı kısa kestik, içerde parça bıraktık, o kampları tutmamız gerekirdi" dediği için, neredeyse "vatan haini" ilan edilen Deniz Baykal, o kamplardan gelen teröristler önceki gün Aktütün’ü bastığında haklı çıkmadı mı?

Irak’taki hacivat "Kedi bile vermem" derken; yaralı PKK’lıların tedavi edildiği Kuzey Irak’taki hastaneyi bile kendi ellerimizle yapmadık mı?

Vatandaşa zam üstüne zam geçirirken, PKK’yı koynunda besleyen Barzani’ye, Talabani’ye yarı fiyatına elektrik vermiyor muyuz?

İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de kadınları çocukları havaya uçurduklarında; besleme medyadaki arkadaşlar utanmadan, "Ne malum PKK’nın yaptığı" demedi mi?

Şehit çocukları çıplak ayakla gezerken, tabut başındaki karnı burnunda tazeler Allah’ıyla baş başa kalmışken; fitreleri zekátları Mehmetçik Vakfı yerine, Almanya’da din-iman hortumcusu olduğu alenen tescillenen Deniz Feneri’ne vermiyor muyuz?

Gariban ailelerin çocukları şakır şakır şehit düşerken, subay-astsubay çocukları oradan oraya tayin edilip, lise mezunu olana kadar 28 tane şehir değiştiriyor; yaşadıkları travma nedeniyle üniversite kazanamıyor ve onlara hiçbir ayrıcalık tanınmıyorken; "Babamın parası var, benim de bokumda boncuk var, onun için yurtdışında okuyorum" diyenler askerlikten yırtmıyor mu?

Bir zamanlar bu memlekette askerlik yapmayana kız bile verilmezken, "Popomda sivilce çıktı, bak bu da raporu" diyenler, askerlikten sıyırmıyor mu?

*

Genelkurmay, 68 kere basılan 46 şehit verdiğimiz gecekondudan bozma dandik karakolu, parasızlık nedeniyle 100 metre ileriye taşıyamadığımızı açıklarken; Genelkurmay eski Başkanı’na, korgeneral refakatinde askeri uçakla taşıyarak, 1 trilyon liralık zırhlı Audi almadık mı?

*

Neymiş efendim, terör zirvesi toplanmış, kararlılık mesajı çıkmış...

Yerim ben sizin o kararlılık diyen dillerinizi, yerim.

Yılmaz Özdil

Müthiş yazmış..Söz konusu aydın doğan olanca aslanlar gibi kükreyen ey tayyip!! ne oldu sesin kesildi..?!nota vermeye bile zor çıktı valla..Senin gibiler başımızda olduğu sürece türkiye ye daha çok şamar iner.Dersin ya otadoğuda söz sahibi Türkiye..1 dediğimiz 2 olmuyor bu aralar sayende..Sen daha kararlı takıl..

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin

yazı süper olmuş bunları okudukça akplilerden daha bi nefret ediyorum en ufak bi hakkım varsa %47 oy veren o kişilerde hepsi HARAMM olsun ailemden oy veren varsa ONLARA DA YAZIKKLAR OLSUNN böyle bi karaktersizle yönetilmeye mahkum ettiler bizi.....

fenerbehçe orduevini savunma bakanlığı ve genelkurmay satışa çıkarıversin :) ben eminimki bırak 3 karakolu ,tüm güneydoğunun karakolarını yenilerler. a'dan z'ye hemde..yada eskişehir hava üs komutanının karısı beğenmiyor diye her yıl boyasını yenilettiğiniz orduevleri gibi ,ye babam bedava konaklarının bir yıllık gelirini ve badavaya düşen sosyal tesis furyasını bir yıllığına kesiverin beyler bakalım kaç karakol tazeleniyor.. ha gayret cevap...sadece buna yanıt verin diğer eleştirilerinize aynen katılıyorum zaten..akp ile ilgili olanların altına bende imza atarım. yeterki bu sualime cevap..

Biz DefaLarca bunu yaşadık ÇAtışma çıktı kaç şehit verdik sonra af çıkardık bunu kendimiz yaptık hatayı aramamak gerek hatayı bu afı çıkarandan soracaksın

Biz DefaLarca bunu yaşadık ÇAtışma çıktı kaç şehit verdik sonra af çıkardık bunu kendimiz yaptık hatayı aramamak gerek hatayı bu afı çıkarandan soracaksın

yani bahçeli-rahşan-sezer üçlüsünden..sanırım...yada asamayan ecevit bahçeli hükümetinden.yanılıyormuyum.

Seviyorum bu adamı fena dokundurmuş yine helal olsun...

yani bahçeli-rahşan-sezer üçlüsünden..sanırım...yada asamayan ecevit bahçeli hükümetinden.yanılıyormuyum.

o zamanlar şehit haberini 3-4 ayda bikere duyuyodun şimdi hergün duyuyosun ve ikdidar 3lü kualisyon değil akp ben YANILIYORMUYUM sen söyle.......:durdurun

fenerbehçe orduevini savunma bakanlığı ve genelkurmay satışa çıkarıversin :) ben eminimki bırak 3 karakolu ,tüm güneydoğunun karakolarını yenilerler. a'dan z'ye hemde..yada eskişehir hava üs komutanının karısı beğenmiyor diye her yıl boyasını yenilettiğiniz orduevleri gibi ,ye babam bedava konaklarının bir yıllık gelirini ve badavaya düşen sosyal tesis furyasını bir yıllığına kesiverin beyler bakalım kaç karakol tazeleniyor.. ha gayret cevap...sadece buna yanıt verin diğer eleştirilerinize aynen katılıyorum zaten..akp ile ilgili olanların altına bende imza atarım. yeterki bu sualime cevap..

orduyu tayyiple karıştırdın heralde satışa çıkarsın falan.....

ordu olmasaydı şimdi beter durumda olurdukk tayyip gemi alacana,kemal aabisi pastorize tesis açacana deniz fenerinden gelenleri kullansalar zaten yeni bi ordu kurulur..

loopused kaç yıldır terör örgütünün yapmış oldugu eylemlerde artış olmaktadır o saman engin bilginle söylesene yada sen bilmiyosan ben söylim bee ak parti iktidara geldiginden beri anlıyormusun. adamlar gös göre destek veriyorlar sende bunu görmüyorsun herhalde...

apoyu bu ülkede asmak canlı halinden daha çok sorun çıkartır 1

apoyu biz yakalamadıkkii bis asalım 2

senin ttuttugun hükümetin patronu (ABD) yakaladı ve bize verdi 3

amerika istemedikten sonra bu ülkede bişey olmas he unutmadan söylim ak partide gitmedikten sonra terör eylemleri asla ve asla bitmess..

sadece maziye bakıcaksan terör eylemlerin azalış ve artış zamanlarına bak ve hangi hükümetlerin zamanına geldigini yaz buraya...

s aleyküm kardeşim aynen katılıyorum sagolasın

güzel salağa yatmış sorduğu soruların cevabını kedi daha iyi biliyo ama tribünü çoşturmak başka bişey..
eminim bu kadar duyarlı teröre bu kadar duyarlı bir adam dolgun maaşını lüx yaşamını bırakır koşa koşa güneydoğuya gider orda yaşar dağlarda savaş muhabiri olarak çatışmaların arasına girer... bize gerçekleri yansıtır.... Fakir fukara edebiyatı bunlarda, doığru din anlayışı bunlarda, üstün askeri teknik, strateji bunlarda, hepsi birer zeka küpü ama nedense sadece bir köşe yazarı nedenmi ? ne b, fakirin yanında görülmüşler, ne bi camide yada ayık gezerken görülmüşler, hayatlarında ne bi çatışmaya girmişler yada yakınlarında gezmişler... anca yarası olanları çoşturmak egonuzu tatmin etmek için yazar dururlar ... tribün amigoları... taraftar dünden razı... yesin taraftar birbirini doğan amcasının verdiği parayı cebine atıp akşam rakı sofrasını kurmaya gidicek nası olsa...

Yılmaz Özdil kimin ne kadar, hangi konuda ne kadar kararlı olduğunu sormuş oldukları sorularla gayet net bir şekilde ortaya koymuş. Ama şu da bir gerçek ki; bu sorular yanıtsız kalcak.

Hiçbir akepe yandaşı bu sorulara cevap veremez, onlar sadece olayı kişisel çatışmalara dökmek suretiyle konuyu baltalar.

Evet herkesin her kesimin haklı olduğu birtakım olaylar var.Yılmaz Özdilde
kendi cephesinden haklı olarak öyle yorumlamış.Ama aynı yorumlar geçmiş
iktidarlar içinde geçerlidir.

Terörle mücadele her hükümet değişikliğinde mücadele şekil değiştitmiştir.
bu değişiklikler yarar sağlamadığı gibi zaman zaman zararlarıda olmuştur.

Bana göre siyasetten etkilenmeyen Terörle mücadele eden bütün unsurların
bir arada olduğu bir yapıya ihtiyaç var.

loopused kaç yıldır terör örgütünün yapmış oldugu eylemlerde artış olmaktadır o saman engin bilginle söylesene yada sen bilmiyosan ben söylim bee ak parti iktidara geldiginden beri anlıyormusun. adamlar gös göre destek veriyorlar sende bunu görmüyorsun herhalde...

apoyu bu ülkede asmak canlı halinden daha çok sorun çıkartır 1

apoyu biz yakalamadıkkii bis asalım 2

senin ttuttugun hükümetin patronu (ABD) yakaladı ve bize verdi 3

amerika istemedikten sonra bu ülkede bişey olmas he unutmadan söylim ak partide gitmedikten sonra terör eylemleri asla ve asla bitmess..

sadece maziye bakıcaksan terör eylemlerin azalış ve artış zamanlarına bak ve hangi hükümetlerin zamanına geldigini yaz buraya...

apo şerefsizinin kaçacak yeri kalmamıştı ama ASACAĞIM DİYE GELEN BİRİLERİ ASILMAMAK ÜZERE ABD'den teslim aldılar.

diyorsun ki AKP parti teröre destek veriyor. kanıtın var mı?

tsk çıksın ve desin biz bunu hükümetten istedik ama onlar vermediler? var mı böyle birşey.

ama KAN UYKUSUNU izleyenler bilirler. operasyonlar nasıl iptal edilmiş. o zaman iktidar AKP miydi?

Bu vatana mermi sıkan ihanet eden şerefsizdir bu pkk da olsa ordunun içindende olsa sokaktaki vatandaşta olsa şerefsiz şerefsizdir bi şerefsizi savunmakta şerefsizliktir şerefi olan haysiyeti olan zaten o durumda olmaz.

Geri