Kardeşini namaz kılarken öldürdü

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Şanlıurfa'da vatani görevini yapan Cihan Kaya ile tanışıp onunla birlikte kaçan Esra E. (21), 7 Mart'ta evlendi. Mutlu çift, nikahta birbirlerinin elini hiç bırakmadı. Nikahtan bir ay sonra gelinin kardeşi Ferhat E., Şanlıurfa'dan gelip yeni evli çiftin evinde misafir olarak kalmaya başladı. 4 gün boyunca evde yatan Ferhat E., banyodan çıktıktan sonra namaza duran ablasını önce sırtından, ardından kalbinden 6 defa bıçakladı.

Evin diğer odasında Kur'an okuyan kayınpeder Mehmet Salih Kaya sesi duyar duymaz odaya koşarken, ablasını bıçaklamaya devam eden şahsı güçlükle durdurdu. Elleri kan içinde kalan Kaya, Ferhat E.'yi etkisiz hale getirerek polise haber verdi. Ölen Esra Kaya'nın geçtiğimiz günlerde test yaptırdığı ve hamile olduğu belirtildi.

kaynak

acımasız katil, vicdansız insan değilmiş

..:.. vay hayvanoğlu hayvan ALLAH bıLır tore ugruna yapmıstır ben boLe saLak bişi gormedım hastaLıkLı beyınLEr sizi ..:..

Zaten her Adam öldüren aynı şeyi yapmış kadar olur .. Çünkü Adam Öldüren Allah Kitap Bilmez .. E Zaten Allah Kitap Bilmediği için , Allah Korkusu olmayan Adam Namaz kılarken de Öldürür .. Yani onun için farketmez

şimdi ben bunların törelerini de, örfünü adetini de hapsini işte. bu adam ne olacak şimdi. hapse girecek. bizde onu besleyecez. nefes almaya uyumaya uyanmaya devam edecek. yazık değilmi yaktığı oksijene.

kadın hamileymiş bide iki can birden almış, yazık valla ne söz sölesen boş..

hamile bir kadın ayrıca bu kadın ablası, Allah ıslah etsin

Geri