Kariyer-İş Dünyası-Kişisel Gelişim Bölümüne Mod Adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
Haziran 2006 dan beri forumda kayıtlı üyeyim.. Kariyer-İş Dünyası-Kişisel Gelişim bölümüne Moderatör olmadığı için moderatörlük başvurusunda bulunuyorum.. Kısa bir sürede yüksek bir ölçüde paylaşım yaptım kanısındayım.. Moderatör olduğum taktirde daha sağlıklı ve daha çok yararlı paylaşımlar yapacağımı düşünmekteyim...

Artı yada Eksi yönlü yorumlarınızı bekliorum...

Şimdiden Hepinize Teşekkür Ederim...

a.mod olmak istedigin bölüm de 19 tane konun var
yani cok erken oldugunu düsünüyorum

-------------------------------
mod olmak isteyen arkadaslar her bölüm de biraz aktiv olmaya calisirlarsa seviniriz

benden bu kadar =)

bence paylaşımların çok güzel hakediyosun modluğu.

YeterLi DEĞilsin Şu Anlık -1

iyi gidiyordun ama cok erken davrandın
paylasımlarını kesme boyle devam et ilerde olacagından eminim

çok erken fazla açıklamya gerek yok zaten yazmış bazı arkadaslar sebebini
-1

bu tarz bölümler için öyle böyle bi konu açmaya gerek olmadığını düşünüyorum, erken diyen arkadaşlar üzerine alınmasın ama arkadaşın bu bölüm için daha ne yapması gerekiyor ? moderatörler forumdaki konularına göre değil, konumlarına göre alınır benim bildiğim, yani sitedeki duruşu, konulara yaklaşımı ve üyelere verilen güven esastır. destekliyorum.

(+)

sırf Hackhell da modum ben demek için yapılmış bi baswuruya benziyo.ya arkadaslar yapmayın.bu bölümün modu yok hemen ben aday olayım demekle olmuyo malesef.memleketeki sacmasapan bisürü siteden birisi değilizki biz,öyle önümüze gelen herkesi mod yapalım.
daha çok erken yani
-1983

Erken..
Oradaki payLa$ımLarını sıkıLa$tırmaLısın... =)

Hacı Şu Anda Bişey Diyemiyorum Aslında Modsuz Bölüm Kalmaması Güzel Bişiy Tabiki Ama Biraz Daha Paylaşım Ve Biraz Daha Zaman Hacım Kızma Ama Zaten Bu Azimle Eminim Olucaktır İstediğin Bölümde Ama Biraz Daha Zaman Şimdilik (-) Veya (+) Bişiy Diyemiyorum Ama Hakkında Hayırlısı Olsun...

Foruma Az Zaman Ayırdığın İçin -1

Olumlu yada olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Lakin çok erken başvuruda bulunduğumu farkettim.. Bu aldığım oylardanda belli oluyor..

Başvuru konumun kapatılmasını istiyorum..

Tüm arkadaşlara yaptılkları yorum için teşekkür ederim..

İleriki zamanlarda umarım tekrardan başvuru yaparım..

(aktuğ arkadaşın söylediği hackhellde mod oldum dmek için başvurulan bi adaylık demiş.. ben bunu değil uygulamak düşünmücek kadar kemale ermiş bi insanım.. bunu benim yapacağımı düşünen arkadaşı ben asıl kendi için düşündüğünü düşünürüm... kesinlikle tavrım polemik yaratmak değil ama olumsuz yorumda yaoılcak olsa daha dikkatli olmak zorundayız.. ne mod ne admin nede smod olmuş olmamız yada normal kullanıcı olmamızz bize böle yorum yapmamızı gerektirmez die düşünmekteyim)

herkeze çok teşekkür ederim..
:melek

biLgine birşey diyemiyeceğim ama bir zamanlar benim yaptığım hatayı yapmışsın çok erken aday olmuşsun..

Ayrıca 2006 dan beri üyeyim diyorsun :) ben seni iLk defa görüyorum..:vur

PRotype hajım.. pek aynı yerlerde bulunmadığımızdan ötürüdür..
bende seni ilk defa gördüm galiba...

ilerde tekrar açarsın umarım şimdilik kapatıldı isteğin üzerine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri