karton araba maket planları

badcat1987

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana karton araba maket planları lazım nette aradım ama cok fazla bişey bulamadım yardımcı olablirmisiniz elinde planları olanlar ekleyebilirmi simdiden teşekkürler yarımcı olanlara + rep şimdiden teşekkürler

süper bir forummus burası ya o kadar süperki 167 kişi bakmiş ama kimse yardımcı olmamış teşekkürler arkadaşlar

kartaleml.com

kusura bakma elimizde yok her bakan yok dese forum kirlilikden geçilmez sende başka varsa onu burda paylaşırsan seviniriz.

süper bir forummus burası ya o kadar süperki 167 kişi bakmiş ama kimse yardımcı olmamış teşekkürler arkadaşlar

muhterem başlık sebebiyle millet maket paylaşımı sanarak giriyor ve çıkıyor keşke yardım diye yazsaydı benim gibi sömürgeci kısmısı boşa girmezdi

Dostum ben bu konuda biraz araştırma yapmıştım...
Ama inan hiçbir yerli kaynak bulamadım...
Goggle'da saatlerce yaptığım aramalar sonunda ingilizce ve Japonca sitelere ulaştım...
Ben oralardan PDF formatında bazı dökümanlar indirmiştim...
Paper toy, Papercaraft diye arama yaparsan çıkan siteler sana ışık tutabilir...
İnan ezberimde site isim kalmamış...
Senin de biraz keşfetmen gerekecek....

araba bulamadım şöyle bi uçak olsa olur mu :D

ucak-maketi-yapimi2.jpg

kardes madem isyan edion sana söyle bir güzellik yapabilirim ancak : bende bina maketi planları var (cami vb) ayasofya, sultan ahmet camileri falan.

eger istersen öm at, ordan görüselim ;)

elimizden gelen azami bu kadarı

planları bana atarmısın? Şimdiden teşekkürler

kardes madem isyan edion sana söyle bir güzellik yapabilirim ancak : bende bina maketi planları var (cami vb) ayasofya, sultan ahmet camileri falan.

eger istersen öm at, ordan görüselim ;)

elimizden gelen azami bu kadarı

dostum banada türkiyeden eserlerin (kız kulesi galata kulesi anıtkabir vs. ) maket planları lazım fakat nette bulamadım. banada yollayabilirmisin ? ö m atamıyorum.

aradan ıkı yıl geçmıs bulmussundur herhalde :D

Al Benim Otogar Maketimden Kalmış Bir Parça...
29979048804990194848.jpg

Geri