Kasadan Bir Uğultu Geliyor!

ahmetci

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarımdaki fandan yüksek sesler gelmeye başladı. donanımda her hangi bir değişiklik de yapmadım . kasayı açıp tozları falan da temizledim ama olmadı sanki fan gereğinden hızlı çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor. Bilgisayar ilk açıldığında ses normalken bir süre sonra çok fazla ses çıkarmaya başlıyor ve bu sürekli oluyor yani sesin arasıra yükselmesinden bahsetmiyorum sürekli bi uğultu var! Ne yapabilirim ?bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Fan Cerceveye deyıyo olabılır..Duzelmeye calıs.Bende de oluyordu bı kac kez vurduumda duzelıordu :D

Fanın s o s veriyor gibi değiştir hem hızlı soğutan hemde sessiz bir fan al.

havalar ısınmaya başladı ondan da olabilir, sana tavsiyem zalman bi işlemci fanı alman yönünde olacaktır...

Cpu Fanı İse Cpu Isısı Yükseldiği İçin Fan Kendi Devirini Yükselterek Daha Fazla Soguk Hava Üfleme Gereği Duyar Ama Yetişemiyosa Daha İyi Bi Fan Alman Gerekir

sıcaklardan dolayı aşırı ısınma oldugu için fanın cok calısıyordur, ekstra fan taktırabilirsin sogutmayı iyi yapabilmek için

fanı resim fırçasıyla temizle olmazsa fani değiştir

ikinci fanı bağla anakartın üstünde soketi yoksa power supplynın elektrik soketine uygun soketleri olan bi fan kablosu al direk bağla sorun çözülür sıcaklardan dolayı fan imdat vermiş:)

benim yöntem ucuz :sigara: fan alıp takmana gerek yok kasanın yan kapağını çıkar odadaki bütün camları aç :sigara: soğutmak için birebir :D
Ben bu yöntemi 9 aydır kullanıyorum işe yarar katılıyorum ama ek olarakda 120mm fan alırsan katkısı büyük olucaktır,donanımına..:durdurun

sana fan yolu gözükmus

aynı SEs Bendende Gelio VDtool fan Contoroldaki Isısı 42 Civarı Kasanın Kapagıda acık banada Mı Fan Yolu Gözüktü Aslında Ben Komple Pc Yi Değiştirsem :S

Vantilatör Koy Düzelir..

benim yöntem ucuz :sigara: fan alıp takmana gerek yok kasanın yan kapağını çıkar odadaki bütün camları aç :sigara: soğutmak için birebir :D

KATILIYORUM BENDE DE OLUYODU SEBEBİ HAVALARIN SICAKLIĞINDAN İSLEMCİN ÇOK ISINDIĞI İÇİN SOĞUTMA GEREGİ DUYUYOR...EĞER KÜÇÜKSE ÇOK SES YAPAR VE UĞULDAR...
ea12c5.gif

2sgmt.gif

Geri