kasperski 7.0 key ararıyorum bulamıyorum

mematibas1

New member
Reaction score
0
kasperski 7.0 key ararıyorum bulamıyorum aramadan ara diyecek olan olur sa aradım 7.0 bulamadım

iyi de benim ki internet security onun da keyi varmı dır için de???:(

slm arkadasım bana bu keyi nasıl bilgisayarıma indirebilecegimide tarif edersen sevinirim.beceriksizimdir biraz
şimdiden tşklr

slm arkadasım bana bu keyi nasıl bilgisayarıma indirebilecegimide tarif edersen sevinirim.beceriksizimdir biraz
şimdiden tşklr

Linke tıkla.Daha sonra sol tarafta free seçeneği var ona tıkla ve çıkacak sayacın geri sayımını bekle.Geri sayım bittikten sonra DOWNLOAD yazısı çıkacak.Ona bas bilgisayarında hangi bölüme indirmek istiyorsan indir....

yaw arkadaslar ben ındırdım ama nasıl yukleyeegım ayrıntılı tarıf edermısınız

yaw arkadaslar ben ındırdım ama nasıl yukleyeegım ayrıntılı tarıf edermısınız

lisansa tıkla birleştir/sile tıkla yeni bi pencere açılacak açılan pencerede del tuşu diye bi seçenek var ona tıkla eski keyi silmek istediğini soracak evet deyip eski keyi sil ardından aynı pencerede anahtar dosyasını kullanarak etkinleştiri tıkla gözattan bilgisayarından keyi bul ve etkinleştiri tıkla kabul ederse tamamdır

Arkadaşlar bence kaspersky keyleri ile başınız ağrımasın..Çünkü keyler hemen kara listeye alınıyor..Ben kaspersky internet security 7.0 unlimited patch dosyasını bulun ve aşağıdaki adımları takip edin sorun kalmaz diyorum...Ben yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum..

1-İndirdiğiniz Kaspersky Internet Security 7.0 kurun ve keyleri ekleyin. Yeniden Başlatmayın.

2-Kaspersky7_Turkce. exe çalıştırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

3-Güncelleme yapacak ve Gösterdiğimiz key’i kara listeye alacaktır ve bilgisayarı yeniden başlatmamızı isteyecektir. Bilgisayarı yeniden başlatın.

4-Bilgisayarı yeniden başlattığınızda key kara listeye alındı uyarısı alacaksınız.

5-Şimdi Kaspersky açıp koruma bölümünde bulunan bütün aktif korumaları durdura basarak durdurun. Ayarlar bölümüne gelerek servislerdeki PROGRAMIN DAHİLİ KORUMASINI ETKİNLEŞTİR VE HARİSİ SERVİS KONTROLÜNÜ KAPAT KISMLARINI DEVRE DIŞI BIRAKIN.

6- KASPERSKY’IN ETKİNLEŞTİR BÖLÜMÜNDEN ANAHTARI SİLİN ve sağ alt köşedeki kaspersky ikonuna sağ tıklayarak çıkış yapın.

7- İndirdiğiniz dosya içerisinde bulunan Unlimited Patch.exe dosyasını Kasperskyın kurulduğu dizine atın ve çalıştırın key remover (sağ altta) ve ardından Patch Kaspersky Internet Security 7 Tıklayın.

8-Tıkladığınızda herhangi bir hata mesajı almıyorsanız işlem tamamdır. Şimdi kaspersky açıp etkinleştir kısmından key klasörü içinden keyleri gösterin ve tüm iptal ettiğimiz kısımları aktif hale getirin kaspersky artık sizindir

Googleden falan taratırsan unlimited patch i bulursun..Denenmiştir kesin çözümdür....

Geri