Kaspersky İnternet Security indirdim key yükleyerek full hale getirdim fakat dediğin gibi sürekli bir hata ile karşılaşıldı diyor. Şuan masa üstü bilgisayarımda Kaspersky Antivürüs var İnternet security değil gayet iyi bir sorun yok. Resmi sitesinden şuan Kaspersky Antivürüsü indiriyorum onu deniycem laptopumda eğer olumlu bir sonuç alırsam bir sorun olmazsa demekki İnternet Security de problem var sonucu söyliycem bakalım nasıl olacak.... Mesaj saati :00:30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaspersky Antivürüs 2009 uda indirdim resmi sitesinden deneme sürümünü full hale getirdim yine aynı problem bu seferde arkadaşın verdiği linktekini deniyim bakalım sonuç ne olacak bu arada benim makinada kaspersky antivürüs 2009 var onu nasıl kurdum anlamış değilim

Mesaj saati: 01:00
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malesef arkadaşın verdiği linktende indirdim laptopa kurdum yine olmuyor yine olmuyor hep aynı hata anlayamadım farklı bişeyler deneyipte yapan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz. Bu arada bilgisayarıma Norton İnternet Security 2009 kurdum tarattırdım virüs bulamadı, Eset Nod32 kurdum tarattırdım virüs bulamadı, Antivir total security kurdum tarattım virüs bulamadı, panda antivürüs 2005 kurdum tarattım virüs bulamadı, Bittedefender Antivürüs 2009 kurdum virüs bulamadı, İnternetten online scan yaptım virüs bulamadı ANCAK !!!! Kaspersky Antivürüs 2009 kurdum makinama nasıl kurdum onu bilmiyorum sormayın

toplamda spyware trojen malware felan 1050 tane virüs buldu o yüzden tek tavsiyem kaspersky key sorunu var biliyorum ama aramaktan yorulmayacaksınız yada lisanslı alacaksınız çünkü kaspersky 2005 ten beri denemeler sonucu dünyanın en iyi virüs programı seçilmiş... yabana atmayın lütfen virüsleri saygılarımı sunar iyi geceler dilerim...