kaspersky 2009 hata mesajı

umutogras

New member
Reaction score
0
kav 2009 8.0.0.357 sürekli "kaspersky bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye hata mesajı veriyor. tekrar tekrar yükledim olmadı. lütfen yardım pls..:saskin

direk format çek...hiç uğraşma,

Bence de hiç uğraşmadan eset kur

Kaspersky İnternet Security indirdim key yükleyerek full hale getirdim fakat dediğin gibi sürekli bir hata ile karşılaşıldı diyor. Şuan masa üstü bilgisayarımda Kaspersky Antivürüs var İnternet security değil gayet iyi bir sorun yok. Resmi sitesinden şuan Kaspersky Antivürüsü indiriyorum onu deniycem laptopumda eğer olumlu bir sonuç alırsam bir sorun olmazsa demekki İnternet Security de problem var sonucu söyliycem bakalım nasıl olacak.... Mesaj saati :00:30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaspersky Antivürüs 2009 uda indirdim resmi sitesinden deneme sürümünü full hale getirdim yine aynı problem bu seferde arkadaşın verdiği linktekini deniyim bakalım sonuç ne olacak bu arada benim makinada kaspersky antivürüs 2009 var onu nasıl kurdum anlamış değilim :) Mesaj saati: 01:00
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malesef arkadaşın verdiği linktende indirdim laptopa kurdum yine olmuyor yine olmuyor hep aynı hata anlayamadım farklı bişeyler deneyipte yapan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz. Bu arada bilgisayarıma Norton İnternet Security 2009 kurdum tarattırdım virüs bulamadı, Eset Nod32 kurdum tarattırdım virüs bulamadı, Antivir total security kurdum tarattım virüs bulamadı, panda antivürüs 2005 kurdum tarattım virüs bulamadı, Bittedefender Antivürüs 2009 kurdum virüs bulamadı, İnternetten online scan yaptım virüs bulamadı ANCAK !!!! Kaspersky Antivürüs 2009 kurdum makinama nasıl kurdum onu bilmiyorum sormayın :D toplamda spyware trojen malware felan 1050 tane virüs buldu o yüzden tek tavsiyem kaspersky key sorunu var biliyorum ama aramaktan yorulmayacaksınız yada lisanslı alacaksınız çünkü kaspersky 2005 ten beri denemeler sonucu dünyanın en iyi virüs programı seçilmiş... yabana atmayın lütfen virüsleri saygılarımı sunar iyi geceler dilerim...

eseti övüyorsunuz ama bence eset yalan auto.inf virüsleri ni bile silemiyor ve alman.nab virüslerini siliyormuş gibi gösteriyor

Autorun virüslerinde eset gayet başarılı.Güvenli modda tarama yaptırdım hepsini sorunsuz temizledi.

Arkadaşlar sorununuzun çözümünü buldum.. Öncelikle kaspersky i sisteme kuramama nedeni birincisi program filesin içinde kasperskye ait hiç birşey olmaması lazım eğer kalıntı olursu kurmuyor. ikincisi herhangi bir virüs programı olmayacak sisteminizde, üçüncüsü avp.exe virüsü var kaspersky bunu kendi virüs programının çalıştırma exe si olarak görüyor ve varmış gibi sisteme kurmuyor kursada sistemde hata çıkartıyor. Evet sıkıntıları öğrendikten sonra yapmamız gereken kısma gelelim.

1. Program files dosyasının içine girerek kaspersky e ait ne dosyası varsa siliyoruz.

2. http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011

bu linkten combofix programını indiriyoruz kullanımı gayet kolay bilmeyen arkadaşlar internetten araştırırsa bir çok bilgiye ulaşabilir bir daha buradan belirtme ihtiyacı duymuyorum.

3. http://www.gezginler.net/modules/my...p?download=dracula-virus-temizleyici&lid=5206

bu linkten dracula virüs temizleyicisini indiriyoruz ve sistemi tarattırıyoruz arayüzü çok basit kullanımı tek tıkla yapılabilecek basit görünen ama işlevi büyük olan bir program sistemde gereği olmayan dosyaları temizliyor.

Kısaca bir deyimle ne yaptığımızı belirteyim. Tilki yuvasına tütsüyü atıyoruz combofix le ve ortaya çıkan bütün tilkileri dracula virüs temizleyicisi ile hallediyoruz.

Bu işlemlerden sonra gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz Kaspersky i bizzat kendim denedim ve kurdum işlem gayet kolay umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi günler diler forumda iyi eğlenceler dilerim...

arkadaşım aynı problem bende de vardı.. forumda bi kaç tane ".key" bulabilirsin.. sırayla bi dene.. o hata genelde güncelleme yapıldığı zaman çıkıyor.. ve eğer sende de güncelleme sırasında çıkıyorsa programı tamamen kaldırıp tekrar kurmanı tavsiye ederim.. bende işe yarıyor

arkadaşım o sorun bilgisayarda virüs olmasından kaynaklanıyor virüsün adını tam hatırlayamıyorum ama çok kaliteli bir virüs görev yöneticisinde gözükmüyor notepad gibi bir dosyayı kendine çevirip sistemde hep çalışıyor kaspersky ile tarama yaptığında o virüsü bulduğunda virüs programı kaspersky i kapatıyor benim bi tanıdığıma bulaştı o virüs bugüne kadar çok virüslü makine temizledim bunu silemedim Advanced Task Manager gibi programlarlada görev yöneticisini açsan sadece 1, 2 saniye gözküküyor virüs yerini bulsak bile silemiyoruz. En temizi format kaspersky şu anda itibariyle o virüsü silemiyor en temizi format gibi gözüküyor. Bu arada sisteminde c den başka d gibi diski böldüysen autorun olarak onlarada bulaşıyor. format attıktan sonra d sürücüsünü hiç açmadan virüs programını kurup d deki autorun dosyalarınıda silmen gerek aksi taktirde virüs geri gelecektir

Geri