Kaspersky güncelleme sorunu

Koray_Enes

New member
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar. Son 1 aydır bilgisayarımda yüklü olan kaspersky 7.0.0.125 güncelleme yapmıyor. Defalarca tıklıyorum sonuç almak için yok ne yaparsam yapayım olmuyor. Aktivasyon sorunuda yok. 150 günü kalmış.. Ayrıca 1 ay önce yediğim virüsten dolayı olmuş olabilir. O virüsü yedikten sonra gizli dosyalarım kayboldu ve klasör seçneklerinde ne kadar gizli dosyalarımı göster desemde nafile hiç gösteremedim. Aynı sorunu yaşayan,yaşamış arkadaşlarımız olabilir yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler

Yardımcı olacak kimse yok mu?

dostum sen ayvayı yemıssın avast kullanırkende bana o vırus bulasmıstı sıstem dosyalarını sılıyor duzeltmek ıcın sakın formatı dusunme cunku vurus hard dıskın ıkıye bolunmusse D biriminde muhtemelen kasperskydakı yasadıgın sorunda anahtarın kara lısteye alınmıs kaspersky kaldır sımdı konu acayım onu yap aktıvasyon konu nu sıfırla ve denem surumunu sureklı kullan bu arada bna bulasan vırusu bılmek ıstersen vallaha sayamadım sanırım 87 tane bulasmıstı avast sayesınde ve bende senınde farklı olarak dosya olusturup bellegı dolduruyordu ben cozdum ıstersen benım yontemımı anlatayım ıstersen dolasan haberlerden sana yardımcı olayım benımkı daha uzun ama temız sen sec :d

kaspersy internet security güncelleme sorunu acil yarımmmm

kaspersy internet security 7.325 kulanıyorum lisans anahtarım 317 gün kaldı diyor fakat güncelleme yapmıyor veri tabanları kullanılamaz uyarısı geliyor acil yardım...................

dostum sen ayvayı yemıssın avast kullanırkende bana o vırus bulasmıstı sıstem dosyalarını sılıyor duzeltmek ıcın sakın formatı dusunme cunku vurus hard dıskın ıkıye bolunmusse D biriminde muhtemelen kasperskydakı yasadıgın sorunda anahtarın kara lısteye alınmıs kaspersky kaldır sımdı konu acayım onu yap aktıvasyon konu nu sıfırla ve denem surumunu sureklı kullan bu arada bna bulasan vırusu bılmek ıstersen vallaha sayamadım sanırım 87 tane bulasmıstı avast sayesınde ve bende senınde farklı olarak dosya olusturup bellegı dolduruyordu ben cozdum ıstersen benım yontemımı anlatayım ıstersen dolasan haberlerden sana yardımcı olayım benımkı daha uzun ama temız sen sec :d

Tamam dostum ne demek istediğini anladım. Ben 7.0 kaldırdım bilgisayardan. 8.0 yükledim şuan sorunsuz güncelleme yapıyor bilgisayarımın tamamınıda tarattırdım yine de virüsten kurtulmuş değilim. Kaspersky bu virüsle baş edemiyor. Yakalayamıyor. Başka yardımcı olacak kimse yokmu? Farklı yöntemleri olan?

arkadaslar link vermek yasak mı...bilmediğim için..size google da aratmanız gereken dosyayı sölicem..zaten hemen üst satırlarda çıkıcak...."sil.rar" diye aratın içinde bazı kod yazar arkadaslarımızın düzenlediği kesinlikle kavo-amvo-ckvo vs...virüsleri silen 2-3 tane dosya var..zaten arkadaslar saolsunlar kullanmayıda anlatmıslar rar dosyası içinde...bazı dos satırları çalışıcak korkmanıza gerek yoq...

Geri