kaspersky sorun

vocoslocos

New member
Reaction score
0
Arkadaslar kaspersky yükledim ve yükledikten sonra internet hzıım yavasladı.Bunu nasıl hallederim

Kaspersky'ın İnternet Hızını yavaşlatmıyor.

Bu araLar Ttnette Çalışma war Ondandır..

Çoğu sitelere Girmemesinin İnternetteki yavaşlamanın sebebi budur..

vallaha kaspersky yavaşlatmıyor diyorsunuz ama ben kaspersky 7 yükledim ve internet nerdeyse durdu denecek bir hıza indi kasperskyi kaldırdığım anda da tekrar eski hızına döndü bu nasıl oluyor o zaman bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Efet Kesinsikle TTnet Den kaynaklaınr Yani Belki Pc Ni Yavaşlatır Ama İnternetii asla

arkadaşım bende kaspersky internet secutiri yi kullanıyorum dowland hızım 120 lerde eger kasperski antivirüs kullanıyorsan bu etkiler internet hızını o zamn derim ki internetsec.kullan

gencfbb kardeş ben bunlardan pek anlamıyorumda bu internetsec ne oluyor bi anlatabilir misin? sorun olmazsa şimdiden teşekkürler

ya aslında doğru olabilir.. daha önce 2 makineye yüklediğim kaspersky internet security internet hızında düşüşlere yol açtı.. silip başka bişi kurduğumda normale dönmüştü.. ama sebebini bende bilmiyorum neden yavaşladığının..

bende kaspersky kullanıyorum ne hikmetse download hızı hep aynı sizde bişeyler var kaspersky la ne alakası var update yaparken belki ama calısırken ıı ıhhh yavaslatmaz

kasperin bu son sürümü benimde interneti durduracak hale getirdi 127 degilde 125 yükleyin derim cünkü gercekten cok yawaslatıyo

dostum ben 227 yükledim bırak yavaşlamayı interneti tamamen kesti kadıırınca internet açılıyor. gerçi onu kaldırmakta ayrı bir dert. ben sorunu 125 yükleyip opsiyonlu olarak ebeveyn kotrolünü yüklemedim ve şu hiç bir sıkıntım yok....

Yeni Başlayanlar & Yardım Bölümüne Taşıyorum ORdan DEwam Edersiniz ;)

benim dowland hızımdandan bi sorunum yok 100-120 kb arası gidip geliyo ama bu aralar herhangi bir siteye girmeye kalksam engelliyo korumayı duraklatık girmek lazım Rica edilen URL http: Www. ---Com, yasaklanır diyor ing olarak

arkadaslar ben programı sildiğimde internet hızım geri geliyor. peki bu 125 dediğiniz olay nedir acıklayabilirmisiniz

arkadaşlar kaspersky internet security internet üzerinden yapılan tüm işlemleri gözden geçiriyor. haliyle internette yavaşlamalara sebep olacaktır diye düşünüyorum ben.

Geri