kaspersky yardım

mematibas1

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar bu kaspersky i yi sınırsız kulanım yapamıyor muyuz bıktık artık keylerin kara listeye alın masın dan yardım larınız için tşk:victory

:eek:hayok mu cevap:saskin

niye yapamayasın istersen 10 yıllık bile yaparsın alırsın 10 yıllık paket :D kusura bakma ama gerçek bu. ben bi tarama için sağlam key bulamadım sen 1 yıllık istiyosun adamlar bu işten para kazanıyor kaptırırmı sana 1 yıllık beleş keyi bulursan bizede haber ver :)

trial reset kullan forumda arama yaparsan bulabilirsin yada securty bölümünden versiyouna uygun key indir ve bolumu takip et black list olunca yenisi verilir

niye yapamayasın istersen 10 yıllık bile yaparsın alırsın 10 yıllık paket :D kusura bakma ama gerçek bu. ben bi tarama için sağlam key bulamadım sen 1 yıllık istiyosun adamlar bu işten para kazanıyor kaptırırmı sana 1 yıllık beleş keyi bulursan bizede haber ver :)

saglam key çok taa biz en iyi si en sonun da bi orji satın alac az galıba

Biraz araştırırsan nette onlarca key var.Birçok duyarlı arkadaş sağolsun paylaşıyor...

Özellikle bu forumda secret.sgn ve WoLF bu arkadaşların verdiği keyler genellikle sağlamdır.Konularını takip et....

Geri