katılımsız xp

BURAK212

New member
Reaction score
0
katılımsız cd kurdum fakat önceki xp üstüne kurdu ben temizliyıp tekrar kurmak istiyorum fakat katılımsız cd de sadece kurucam yerı soruyo c / d format çekmıyo onu nasıl yapcam :vur bi arkadaş detaylı şekilde anlatırsa çok sevinirim

arkadasım sen katılımsız xp kurarken xp cd içinde i386 klasöründe bulunan WINNT.sif dosyasını incelermisin :)

Bak Bileder C üzerine Gek D 'ye Bas Bçlümü Silecek Daha Sonra C'ye Bu Sefer Yeni Temiz Bir Hardisk Bölümü Oluştutu Ve Enter Bas Yeni Bir Ekran Gelecek Sana Soru Soracak Burda Bana Kalırsa Fat32 Yapistersen Nfts 'de Yapabilirsin.ama Hardisk32gb Büyük Se Sna2 Seçenek Sunar Sende Nfts Seç.

Kolay Gelsin.

tşkk ama vala hiç bişey anlamadım WINNT.sif buldumda ingilizce ya bişey anlamadım offfffffffffffff

Bak Bileder C üzerine Gek D 'ye Bas Bçlümü Silecek Daha Sonra C'ye Bu Sefer Yeni Temiz Bir Hardisk Bölümü Oluştutu Ve Enter Bas Yeni Bir Ekran Gelecek Sana Soru Soracak Burda Bana Kalırsa Fat32 Yapistersen Nfts 'de Yapabilirsin.ama Hardisk32gb Büyük Se Sna2 Seçenek Sunar Sende Nfts Seç.

Kolay Gelsin.

akadaşım tşk de hiç bişey anlamadım vala

Geri