Katilimi Bulun

SEPTAGH

New member
Reaction score
0
index145730331606pp.jpg

Bir yanda küçük bir kız çocuğuna çarpan ve hiç bişey olmamış gibi devam eden bir araç...Bir yandan da küçük kızlarını kaybeden ailenin acısı....Babanın acısı bu kadar dayanılmaz olmuş işte...Aileye kızlarını geri getiremeyiz ama trafik canavarlarına artık izin vermiyelim....

Bu aile yalnızca trafik canavarı kurbanlarından biri...Geniş bilgi ve iletişim için....

BENİ KİM ÖLDÜRDÜ...

Allahimm Ne Kadarrr Kötü Bişeyy Bu Yaa Vicdansiz Yaa Belki Durup Hastaneyee Götürse Kurtulucakti Yaa.bölesi Tam şerefsizz Yaa Allahindan Bulurr Inşallahh..

bunu gıbı serefsızlerı kokten gebertmek lazım sep abı ve maydonoz abla duyarlılıgınızı tebrık edıyorum :)

Allah aileye sabır versin
Septagh bizimle paylaştığın için teşekkürler bizde elimizden geldiğince dağıtalım ve örnek olsun herkeze.
Allah belasını versin demekten başka söz gelmiyor

Konu verilmişti...ama...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=28710

Konu tarafımdan verildi ama yinede duyarlılığından dolayı sana sonsuz teşekkürler ederim..konunun kilitlenmesini yada geri dönüşüme atılmasını arz etmem :) silinmesin tabiiki...

çarpanı yakalarsam :mad:
gören bilen varsa lütfen cezasız kalmasın
ailede yazık başları sağolsun :( :(

Dünyada İki tür insan vardır ;)

1) Çıkarları uğruna yaşayanlar

Bu insanlar kendilerinden başka hiçbir şey düşünmezler .. onun için uzunuzun söylememe gerek bile yok

2) Birde yüreğinde hep bir umut olan insan vardır

yüreğinde umut olan insanların o umut canıdır kalbidir .. asla ayıramayız onları bu umuttan .... BeLkide o babanın umududur o kız ? BELkide o annenin umududur o kız ?
BeLkide TÜRKİYENİN umududur o kız ?

ama ne olursa olsun o çarpan adamın umudu olmadığı kesin !!

Doğru kaçabilir ... istediği gibi hayatına devam edebilir...vicdanı her şeye izin verirde GeceLeri gözlerini rahatca kapatabilmesine İZİN vermez !

Yeşil Bir ford focus u vardı ?

Yeşil ford focus türkiyenin her yerinde var... ama buda bir umut ..

KATİL' i bir tek tanıyan birisi bir gün bu yazıya denk gelir ... Ve azıcık vicdanı varsa arkadaşının abisinin yada ablasının her kiminse KISACA KATİL'in böyLe bir olay başına geldğini bilir .. Umarım katille aynı hassasiyeti göstererek Bu oyuna ortak olmaz ! Gerekli makamlara şikayetini bildirir ...

Hiç KimSedEN KorkMuyosan ALLAH'tan KORK! Çünkü o Hiç Kimse DeğilDir !!!

Bu yazıyı ben okurken ağladım burada sadece aile mağdur değil.. Bir türk Bayrağı Bir umudundan MAĞDUR kaldı !!

ÖZÜR DİLERİM YANLIŞLIKLA AYNI YAZIYI TEKRAR YOLLAMIŞIM ....

serefsiz oğlu serefsiz aslında bu laflar az bile içimden öle şeyler sölemek geliyo ki bu o.ç. ye
ama bu yaptığı elbet birgün onun karşısına bi yerde bi şekilde çıkar

Geri