Kayseri'de şaşırtan görüntü!

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de

718418_detay.jpg

Kayseri Büyükşehir Belediyesi buzlanma nedeniyle halkın yürümekte zorlandığı kaldırıma 1 kilometre uzunluğunda halı serdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi buzlanma nedeniyle halkın yürümekte zorlandığı İnönü Bulvarı'ndaki kaldırıma 1 kilometre uzunluğunda, 1 metre 20 santim eninde özel kaydırmaz halı serdi.

Kentte soğuk hava ile birlikte etkili olan kar yağışı bazı bölgelerde buzlanmaları da beraberinde getirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu yıl da bölgedeki esnafın 'Kentin en kaygan kaldırımının bulunduğu bölge.

Burada yürümek cesaret ister' dediği İnönü Bulvarı'ndaki kaldırıma gidişli ve dönüşlü olmak üzere 1 kilometrelik halı serdi.

HT

Ekli dosyalar

• 718418_detay.jpg
    718418_detay.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 600
hizmet budur işte :001_tongue:

kayseri'nin kaldırımları nasıl bilmiyorum ama kar yağışı olan bir şehirde kaldırım karo ve ya mermer tarzı kaygan yüzeyli bir şeyle kaplanmışsa o şehirde buz pistine gerek kalmaz orayı rahatlıkla buz pisti olarak kullanırsınız.

hizmet budur işte :001_tongue:

kayseri'nin kaldırımları nasıl bilmiyorum ama kar yağışı olan bir şehirde kaldırım karo ve ya mermer tarzı kaygan yüzeyli bir şeyle kaplanmışsa o şehirde buz pistine gerek kalmaz orayı rahatlıkla buz pisti olarak kullanırsınız.

Katılıyorum. Yürürken ayaklarımızı kaldırmadan sürüyerek yürüyoruz. Yeniden ihale açarlar yakında. 3 senedir böyle buzda dans yarışmasına katılıyoruz. :(

buna hataların örtbası deniyor bence.oranın şartları neyse oralı bir başkan bilmeli ve oraya uygun malzemeden kaldırımı yada her neyse onu yapmalıydı.arkadaşın biri 3 senedir buz revüsü yapıyormuş.yani bu güne kadar uyudumu oradakiler diye düşünüyor insan.

Arkadaşlar bizler zengin bir belediyeyiz. Bir yıl bütün kaldırımlara mermer döşeriz. Kış mevsiminde zemin çok kaygan olduğu için mermerleri söker yerine parke taşı döşeriz. İşin garibi ise mermer fabrikalarıda, parke taşı üreten fabrikaların çoğuda belediye başkanımızın efradına aittir.

Arkadaşlar bizler zengin bir belediyeyiz. Bir yıl bütün kaldırımlara mermer döşeriz. Kış mevsiminde zemin çok kaygan olduğu için mermerleri söker yerine parke taşı döşeriz. İşin garibi ise mermer fabrikalarıda, parke taşı üreten fabrikaların çoğuda belediye başkanımızın efradına aittir.

katılıyorum, üstadım :)

Geri