Deistim diyen arkadaş. Deistliğin ingiltrede çıktığını bilirsin M. Kemal ATATÜRK deist miydi senin gbi, yoksa müslüman mıydı ? Burda bizi Atatürk düşmanı diye göstermeye çalışmaya kendine görev edinmişsin. Biz sizin gibi din düşmanı arkaşların kemalizm diye kendine avutmasına ve biz Atatürk e değil Atatürkçüyüm diyen Ateist Deist insanlara karşıyız. 3-5 çabpulcu demişsin sizin gibilerin Türkiyede kşii oranı kaç ingiliz inançlı Deist merak ediyorum doğrusu.
ateist deiste neden karsısın ki? ben ingiliz inanclı deistsem(ki biraz arastır deizmi ogrenirsin) sende arap inanclı muslumansın, ama ben sana hiç bir zaman bunu demem cunku benim senin inancına saygım var ta ki haddini aşıp benim inancıma saygı gostermeyerek saldırana kadar, ama goruyorum ki saygı saygı diyip en buyuk saygısızlıgı sen yapıyorsun.
laflarını bilerek konus, hani nerde milletin inancına saygın, konuyu hemen dine cekmeyi beceriyorsun her zaman ki gibi.
sagda solda inancıma saygı dersin, sonra da senin gibi deist ateistlere karsıyız diyorsun ve icindekini cok güzel bir sekilde dısa vuruyorsun.
Atatürkçüyüm diyen adama karsıyım demişsin bir de , bir daha soyluyorum Atatürkçüyüm ben onun ilkelerini benimsedim, sen benimseyemediysen hatırlatıyım burası onun ilkeleriyle kurulmus olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
bir insanın ilkelerini benimsemek icin onunla aynı dine inanıyor olman gerekmez , bu farkı anladıgınız gün tartısabiliriz belki.