Kemer'de Öpüşme partisi Yapıldı

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Kemer'de yapılan partide birbirini hiç tanımayan gençler öpüştüler...

112498.jpg

Mekana gelenlere 1'er numara veren işletmeciler, birbirlerinden hoşlandıklarını söyleyenlerin numaralarını ekrana yansıttı. Kulübün çöpçatanlığı sayesinde tanışan gençler kısa sürede kaynaştı.

112478.jpg

112479.jpg

112480.jpg

Partinin ilerleyen saatlerinde, en uzun süreyle öpüşen çifti seçmek üzere yarışma düzenlendi. Bar tezgahlarının üzerine çıkan çoğu Rus olan 10 çift herkesin bakışları altında öpüşmeye başladı. Yarışmaya kendilerini kaptıranların ilginç görüntüler oluşturduğu yarışmada 7 çift birden 1'inci oldu. Birinciler onuruna şampanyaların patlatıldığı gece DJ Arda'nın müziği eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Kaynak

vaay anasını sayın seyirciler
ülkemizde neler neler oluyor:D
bu da ülke şeriata gidiyor diyenlere kapak olsun

neler oluyo da bizim sonradan haberimiz oluyo :)

Milletin işi gücü yok sanırım:D

yok yok bu ülkeyi iran gibi şeriatçı yapacaklar vesselam.

tam bi rezillik Türk milletine Türk devletine yakışmayan hareketler!!!
hiç bi müslüman ülkesinin kaldıramayacagı erdemımıze medenıyetımıze kalitemize zarar veren hareketler bunlar!
buna izin veren işletmecinin müslümanlıgından suphe ederım!
bu rezıllıgı takdıre şayan gorenlerı kınıyorum!bıze yakısmıyor bu tur hareketler...

yazık gercekten yazık sızden nefret edıyorum!!!:Sopa

hiç bi müslüman ülkesinin kaldıramayacagı erdemımıze medenıyetımıze kalitemize zarar veren hareketler bunlar!
bu rezıllıgı takdıre şayan gorenlerı kınıyorum!bıze yakısmıyor bu tur hareketler...

çoğu rus muş strese gerek yok asıl strese ben girdim neden orada değildim sanki :( böyle güzel organizasyonlar için ayrı bi başlık açılmasını talep ediyorum

bu millette iice özenti oldu.ne görseler yapmak istiyorlar.böle partiler bize uygunmuki:)

çoğu rus muş strese gerek yok asıl strese ben girdim neden orada değildim sanki :( böyle güzel organizasyonlar için ayrı bi başlık açılmasını talep ediyorum

arkadasım ben ısın rusunda Türk'ünde almanında demedım!
burası Türkiye hepimiz elhamdülillah müslümanız..hem boyle deyıp hemde boyle organızasyonlara tepkısız kalmak buyuk bı celıskı!
nerde olursa olsun yeterkı ulkemızde boyle seyler olmasın ben ulkemın boyle serefsızlıklerle anılmasını yada sükse yapmasını ıstemıyorum
emınım benım gıbı dusunen arkadaslarım cıkacaktır...

tabiki senin gibi düşünen arkadaşlar vardır sayın moderatör ama reklamın iyisi kötüsü olmaz zaten kimsenin de böyle bi olayla türkiyemi anıp hadi orda öpüşme partisi var gidelim diyecek hali yok arkadaşlar gayet rahat bi şekilde hacet olmuşlar kime ne bunu memleket meselesi yapmaya gerek yokki

tabiki senin gibi düşünen arkadaşlar vardır sayın moderatör ama reklamın iyisi kötüsü olmaz zaten kimsenin de böyle bi olayla türkiyemi anıp hadi orda öpüşme partisi var gidelim diyecek hali yok arkadaşlar gayet rahat bi şekilde hacet olmuşlar kime ne bunu memleket meselesi yapmaya gerek yokki

bi türban olayı cıktı dıye bebeklerın ve cocuk yasında olanların basının kapatılmasını manset yapan dıger ulkeler kemerde yasanan su rezıl kareyı yarın bası kapalı vatandaslarımızla bırlıkte koymayacaklarını mı zannedıyorsun..
bu olayı Türkiye ancak ört pas etmeye calısır ama yurtdısındakı ulkeler bızı kucumsemek rezıl etmek celıskıye dusurmek ıcın ellerınden gelenı yaparlar..
bu olay sen ıstesende ıstemesende memeleket meselesı yapılacaktır..

ya arkadaşım valla büyütüyosun ama tamam sen haklısın senin dediğin olsun konu sapıtıyo her mesaj da siyaset olmaya başlamadan ben susayım allah onların belasını versin tüüüh rezil insanlar bunları yakalım asalaım gelmesinler memlekete mod da kızıyo zaten kim açtı bu konuyu buraya ya :)

fazla kınama dostum, gayet normal. burada resmen bu yazı ile müslümanlıgı ortaya atıyorsun, ne alakası var? bu ülke hukuk devleti, suç olan şeyler bellirdir suc olmayan seyler bellidir! müslümanlık, yapboz mu böle kullanılıyor!! herşeyde müslümanlığı ortaya atıyorsunuz? biraz saygılı olalım, bu saygımızda dinimize, lütfen!

ceza kanunda öpüşmek suctur maddesi yok ;) o yüzden relax ol.

$imdi oLaya 2 farkLı yerden bakmak lazım işLetmeci gözünden de bakmak lazım adam kendi işini düşüncek haliyle birde tristlerin dediğine uyması lazım hem kendi işi için hemde türkiye açısından bir yandan da mertin dedikleri war oda haklı bende katılıyorum ona bizi böle tanımaLarı yanLış oLur ...

fazla kınama dostum, gayet normal. burada resmen bu yazı ile müslümanlıgı ortaya atıyorsun, ne alakası var? bu ülke hukuk devleti, suç olan şeyler bellirdir suc olmayan seyler bellidir! müslümanlık, yapboz mu böle kullanılıyor!! herşeyde müslümanlığı ortaya atıyorsunuz? biraz saygılı olalım, bu saygımızda dinimize, lütfen!

ceza kanunda öpüşmek suctur maddesi yok ;) o yüzden relax ol.

ßiz burda suçdan değil ''yanLış''dan bahsediyoruz arkadaşım...biz bir müslüman ülkesiyiz ve bizi böle öpüşme partiLeriyel tanımaları doğrumudur sence...türk ceza kanununda da bu kural yer aLmaz heralde aLırsa saten laiklikle çelişir..tabiki özgür olucaz özgürlükçü oLmak demokratikliğin bir şartı ama türkiyenın kaldıracağı oranda ...biz gayri müsLimLere özenirsek müsLümanLıktan çıkarız...

strese b
allah onların belasını versin tüüüh rezil insanlar bunları yakalım asalaım gelmesinler memlekete:)
en girdim neden orada değildim sanki :( böyle güzel organizasyonlar için ayrı bi başlık açılmasını talep ediyorum

hangisi?

kardesım maksadım sana satasmak yada sana laf yetıstırmek degıl..
yasın kac bılmıyorum belkı benden buyuksundur ama herseyın sıyaset oldugu bı cagda yasıyoruz bunu yasın ne olursa olsun bılmek zorundasın..
acıgımızı kullan devletler cok..bızım buyuklerımızden gordugumuz terbıye bu degıl..

nese daha fazla uzamasın ama konu tam seyır etmesı gereken yere dogru seyredıo o konuda hıc suphen olmasın...:goz:

SickDreTh: Hiç bir kızla el ele dolaştın mı? (ne alaka deme cevap ver sadece.)

Geri