Kemer'de Öpüşme partisi Yapıldı

yaşım 26 merak etme bende çocuk değilim görüp geçirdiğimiz olaylar var ama sen biraz daha rahat takıl sıkma canını mevzu vatan değil burada baksana hatunlara yahu cıvıl cıvıllar :) makara bi yana sen harbiden bu kadar takıntı yapma bu parti siyasi bi parti değil :)

fazla kınama dostum, gayet normal. burada resmen bu yazı ile müslümanlıgı ortaya atıyorsun, ne alakası var? bu ülke hukuk devleti, suç olan şeyler bellirdir suc olmayan seyler bellidir! müslümanlık, yapboz mu böle kullanılıyor!! herşeyde müslümanlığı ortaya atıyorsunuz? biraz saygılı olalım, bu saygımızda dinimize, lütfen!

ceza kanunda öpüşmek suctur maddesi yok ;) o yüzden relax ol.

ben boyle bı olayın suc oldugundan bahsettımmı?yorumumu ıyı oku!
ama senın ceza hukuku dedıgın hukuktan daha ustun anayasa hukukunda ulkenın dını ıslamdır yazıodu bunu bılıomusun?
ben onu yapan gerızekalılara bısey demıyorum bu olaya ızın veren gerızekalı ısletmecıye dıyorum..
senın ulken yarın boyle aptal saptal olaylarla anılırken sende oturup gogsunu gere gere seyredecekmısın?
hıc mı ıcın sızlamıcak?
yaw guzel kardesım dıne saygıdan bahsedıosun bu tabloyu desteklıyosun nası ıs anlamadım?
dıne saygı bu ısı desteklemekle olmaz bu ısı kınamakla olur..
baslarım ceza hukukuna...ceza hukukunun yapılıs asamalarına bakarsan cok derıne ınen bı tablo sergılemez oyle pandık yasak opusme yasak bılmem ne fılan yazmaz..
bunların edebe gorguye aykırı oldugunu herkes bılır..

ben oyle her olayda muslumanlıgı ortaya atacak bı ınsan degılım merak etme..gerektıgı yerde gerektıgı kadar!!

SickDreTh: Hiç bir kızla el ele dolaştın mı? (ne alaka deme cevap ver sadece.)

bunun gunah oldugunu soyleme bana sakın emın ol bılıyorum..
bu kadar ayrıntıya gırdıgın vakıt okadar cok gunah cıkarkı hesabını tutamazsın :goz:
ayrıca el tutusmayla ortalık yerde opusmenın abestlıgı konusunu ıdrak etmen lazım..
sence aynı seylermı?

Soruma cevap verdiğini varsayıyorum;) Eğer cevap evetse şunu derim; bir kızın elinden tutmakta haramdır! helalin olmadığı sürece bunu yapamazsın. -Müslümanlığı ortaya atıyorsun- ama kızın elinden tutuyorsun. Ozaman bunuda yapmayacaksın. Biraz düşününce aynı şeydir bunlar. Bir kızla elele dolaşmak şu an ne kadar normal karşılanıyorsa toplum tarafından, an gelecek bunlarda normal karşılanacak. Alınan değerler ayrı mevzu, sen yapmazsın olur biter, bende yapmam olur biter, yapana saygı duyarım, olay budur. Ortalığı kopartmam bunun için.

daha 10 yıl öncesine kadar kızıl saçlı bayanlara öcü gözü ile bakılıyordu. 5 yıl öncesine kadar küpe takan erkeğe yuvarlak muamelesi yapılıyordu, yavuz sultanda takmıştır bunu ;) dünya değişiyor. değerlerde değişiyor. Biz toplum olarak değerlerimizi koruruz, ama başka değerlerede saygı duyarız.

olay bu kadar basit

yaşım 26 merak etme bende çocuk değilim görüp geçirdiğimiz olaylar var ama sen biraz daha rahat takıl sıkma canını mevzu vatan değil burada baksana hatunlara yahu cıvıl cıvıllar :) makara bi yana sen harbiden bu kadar takıntı yapma bu parti siyasi bi parti değil :)

rahat olmaktansa bılınclı olmayı yeglerım...

SickDreTh: suc demedin iyi okuyorum! sen benim ne demek istedigimi algila öncelikle.. arkadaşım cahilce konusma, anayasada dini islamdır yazmıyor! Anayasa kitabini ac oku, ögren sonra konuş.

"baslarım ceza hukukuna" agzindan cikani kulagin duysun, relax ol. hayatını karartırlar bu cümle ile, biraz bilgili ol!

"bu kadar ayrıntıya gırdıgın vakıt okadar cok gunah cıkarkı hesabını tutamazsın" ozaman sende hesabını tutma, bırak elalemin dudagını kendi işine bak. günahsa onlara, sevapsa onlara. hükmü yaratan verir, onun dısında kimseye düşmez haddi hesabı. sen hayat görevini yerine getir..

Sickreth'e kesinLikle katıLıyorum...bi arkadaş kızın elini tutmaktan falan bahsetmiş...KesinLikle yanLış hatta ewliyse bile dışarda umuma açık yerde öpüşmesi yanLış...ewde kendi özelinde oLur...şahsen bana yanLış geLiyor..

oldness_07: herkes hayatı nasıl rahat edecekse öyle yaşıyor. doğru yada yanlış.. yanlış bile yaşasa saygı duymak lazım diyorum.
el muhabbetine gelince arkadas müslümanlıktan falan bahsediyor aynı şeydir diyorum. ama bu yapılıyor diyoruz. normal karşılanıyor değişen dünyada diyoruz. iyi oku

Soruma cevap verdiğini varsayıyorum;) Eğer cevap evetse şunu derim; bir kızın elinden tutmakta haramdır! helalin olmadığı sürece bunu yapamazsın. -Müslümanlığı ortaya atıyorsun- ama kızın elinden tutuyorsun. Ozaman bunuda yapmayacaksın. Biraz düşününce aynı şeydir bunlar. Bir kızla elele dolaşmak şu an ne kadar normal karşılanıyorsa toplum tarafından, an gelecek bunlarda normal karşılanacak. Alınan değerler ayrı mevzu, sen yapmazsın olur biter, bende yapmam olur biter, yapana saygı duyarım, olay budur. Ortalığı kopartmam bunun için.

daha 10 yıl öncesine kadar kızıl saçlı bayanlara öcü gözü ile bakılıyordu. 5 yıl öncesine kadar küpe takan erkeğe yuvarlak muamelesi yapılıyordu, yavuz sultanda takmıştır bunu ;) dünya değişiyor. değerlerde değişiyor. Biz toplum olarak değerlerimizi koruruz, ama başka değerlerede saygı duyarız.

olay bu kadar basit

ilk basta sunu soyleyım suna artık muslumanlıgı ortaya atmak dıye cırkın bı cumle kurma lutfen..hıc bı zaman muslumanlık gıbı kutsal bı kelımeyı boyle kucuk olaylar ıcın ortaya atmam..
dunyanın kotuye dogru ılerlemesı benım sucum degıl ve bunu desteklemek zorunda degılım..
bende sana dıyorumkı ıkısının ayrımına dıkkat et el ele tutusmakla opusmenın arasında abestlık kavramını anlaman lazım...
ıkısı arasında daglar kadar fark var..
bu arada bence sen bıraz tikky ortamlarda takılabılıo olabılırsın kupe takan erkeklere yada kızıl saclı bayanlara hala aynı gozle bakılıyor..bunun ıcın 10 yıl oncesıne degıl 3-4 bolum asagıda gothıc nedır dıye bı baslıgım var ınsanlar oralarda ne gıbı yorumlar yazmıslar onlara bakabılırsın nese konu sapmasın..

"baslarım ceza hukukuna" agzindan cikani kulagin duysun, relax ol. hayatını karartırlar bu cümle ile, biraz bilgili ol!
.

:) bu kadar kucuk bı soylemden bısey cıkmaz emın ol..daha ne soylemler var sen kafanı buraya takma...

"bu kadar ayrıntıya gırdıgın vakıt okadar cok gunah cıkarkı hesabını tutamazsın" ozaman sende hesabını tutma, bırak elalemin dudagını kendi işine bak. günahsa onlara, sevapsa onlara. hükmü yaratan verir, onun dısında kimseye düşmez haddi hesabı. sen hayat görevini yerine getir..

ne yazıkkı ben senın kadar rahat degılım ulkemın boyle kotu karelerle kotu olaylarla anılmasını ıstemıyorum kımsenın uckurunun derdıne dusesek degılım merak etme..
ama olay Türkiyede lanse edınce bu benı oldugu gıbı Türkiyede yasayan herkesı ılgılendırır..

oldness_07: herkes hayatı nasıl rahat edecekse öyle yaşıyor. doğru yada yanlış.. yanlış bile yaşasa saygı duymak lazım diyorum.
el muhabbetine gelince arkadas müslümanlıktan falan bahsediyor aynı şeydir diyorum. ama bu yapılıyor diyoruz. normal karşılanıyor değişen dünyada diyoruz. iyi oku

ewet dünya değişiyor burda sana sonuna kadar KatıLırım ama önemLi oLan ne ßiLiyormusun...MüsLüman oLarak bizim değişmememiz..bak ben ve sickdreth ve bazı kesim bu değişime karşı geLiyor rüzgara karşı yürüyoruz ama yaptığımızın ''DOĞRU'' oLduğunu biliyoruz sende bunu 2 defa oku :goz: tabiki ben rüzgara kapıLırım diyorsan daha post atmam bu konuya :goz:

yarın sınavım var bısey yazarsanız yarın cevabını verırım sımdı cıkmam lazım

Geri