Merhaba arkadaşlar Bircogunuz benı tanır aranızda uzun suredır bulunuyorum yenı arkadaslar pek bılmez belkı cunku bu aralar işlerimin yogunlugundan fazla hackhell'e Giremiyorum
Neyse Sizlere Burda Sölicem İnternet Adresi Benim Kendimin yazmıs olduğu ve şuanda betasının olduğu bir sistem deneme aşamasında bir cok ozellıklerı degıstırerek gelıstirmekteyım sistemi . Sistem DCP portal Vbulletin joomla php nuke gibi bir ıcerık yonetım sıstemı yanı hazır bır script tarzında acık kaynak kodlu bı uygulama genel amacı Bir blog sistem . Yanı bunun ıngılızcesı wordpress adında bır sistem. Ben herkes gibi wordpress'i Türkçeye Çevirip kullanmak yerine
Kendim Tamamen Türk yapımı bir içerik yönetim sistemi yazmayı tercih ettim kısa zaman içinde sizlerede sunulacak bu sistem hakkındaki yorumlarınızı olumlu olmsuz bekliyorum . Şuanda Beta olan sistemi ancak sizlerin yorumlarınıza gore geliştirebilirim . Sistemin Şuana Kadar 2 betasını cıkardın bunlardan biri www.umutcetinkaya.com/eski << burda yayınlanıyor Beta1 Diger beta 2 ise www.umutcetinkaya.com << sitesinde yayınlanıor ve Şuan Beta 2 y bırcok ozellık kattım . İsmi Tamamen bıtıp Sizlere Sundugumda Türkblog Olan projedeki amacım İsminde Türk< Ekini Tüm Dünyaya Duyurmak Türk Programcılarında Sizler Gibi icerik yonetım sistemi yazacagını belirtmek istedim bizim onların eserlerını Türkce'ye Cevirtmek yerıne bizim eserimizi onlara İngilizceye cevırtmek ıstıyorum . Umarım Başarılı olabilirim olamasamda bu yonde cabalıorum .
Evet Arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum umarım Beğenirsiniz.Bundan sonraki betasında Vbulletin tarzı Bir Forum Sistemi yazıp İçerisine Entegre edecegım yani gerektiğinde Forum da eklenebılecek bır sıstem olcak ..
Umut Çetinkaya .
Evet Arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum umarım Beğenirsiniz.Bundan sonraki betasında Vbulletin tarzı Bir Forum Sistemi yazıp İçerisine Entegre edecegım yani gerektiğinde Forum da eklenebılecek bır sıstem olcak ..
Umut Çetinkaya .