Kendi Cizimim 1-2 Resim ..

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
v4c8px.jpg

qs6umh.jpg

2zzrx8o.jpg

yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar iyi veya kötü

grafiti çalışmalaından çok fazla anladığın söylenemez fazla da sevmiyorum zaten; ama ışık konusu grafitide de vardır sanırım ve fazla uymamışsın. kalem kullanımın fazla sert ve düzensiz görünüyor biraz daha dikkat etsen daha güzel sonuşlar çıkacaktır eminim. tasarımlar senin mi?

eline sağlık.

son çaLışma için tebrikLer

Anlaşılan yeteneklisin ama çalışmalarını daha şirin şeylerde denesen, daha iyi olur..

Güzel çizmişsin.
Bende Severim.
Dersler boş geçtiğinde yada sıkıldığımda alırım bi A4 içimden ne geçiyorsa :D

resimler güzel yetenek var sende ama bence başka şeyler çizmeye çalışssan bunlr ne böle ölüm habercisi gibi:)

grafiti çalışmalaından çok fazla anladığın söylenemez fazla da sevmiyorum zaten; ama ışık konusu grafitide de vardır sanırım ve fazla uymamışsın. kalem kullanımın fazla sert ve düzensiz görünüyor biraz daha dikkat etsen daha güzel sonuşlar çıkacaktır eminim. tasarımlar senin mi?

eline sağlık.

ilk önce yorumun için teşekkürler tasarımlardan 3. benim dierleri blind adlı bi karakterden esinlenerek yaptım 2. de punisher adlı oyundan esinlenerek cizdim zaten cokda iddalı deilim boş derslerde sıkıldığımda çizdim :D

grafiti yapmaya çalışmışsın sanırım . araştırıp yapsan daha kalıcı olur yinede yapmaya çalışman bile güzel başarılar.

güsel çisimler eline saglık felaket tellalı gibisin xD

bos derslerde sıkıldıgından cizdigin belli oluyor ;)
Prof. düsündügünde ışık, renk uyumu, ve cizgi ağırlıgı dikkat etmen gerekenler.
grafiti tarzında düsünücek olursak tabiki.
eLine sağLıq alican.

Geri