Kendi Hapishanenizi Yönetin(Prison Tycoon 3)FULL RİP

_Sir_DaNieL_

Uploader Team
Reaction score
0
42db60fa_prison01.jpg

42db6122_prison03.jpg

pris1_01.jpg

pris2_06.jpg

Prison Tycoon'da genel olarak yapmamız gereken şey, hapishanemizde bulunan mahkumları belirli bir disiplin altında tutarak mümkün olduğunca iyi misafir etmek. Hapishanemizin sınırları içerisine yönetici binaları, spor kompleksleri, rehabilite merkezleri, yemekhaneler, yatakhaneler ve fabrikalar yaparak heriflerin normal hayatlarına devam ediyormuş gibi yaşamalarını sağlamak.Her ne kadar bu iş akla ters düşse de, oyunda bunları yapmamızın tek bir nedeni var, o da mahkûmların hapishaneden kaçmalarını veya kavga etmelerini önlemek. Elinizdeki mevcut parayı idareli kullanarak ve düzgün inşa stratejisi uygulayarak bunu başardığınız takdirde Prison Tycoon'un da ustası oldunuz demektir.

Oyun Hakkında İncelemeler

XOYUN

GAMERBUG

Kod:
http://rapidshare.com/files/122335089/Prison_Tycoon_3_Sir_Daniel_.part1.rar

http://rapidshare.com/files/122379836/Prison_Tycoon_3_Sir_Daniel_.part2.rar
şifre : sir_daniel@hackhell

Oyun full riptir. müzik ve oyun sesleri var.
rardan çıkan dosyaların hepsini seçip tekrar rardan çıkartın
gelen simgelerden "setup ms dos toplu iş dosyası"na tıklayın oyun kurulumunu kendisi yapacaktır.
iyi oyunlar

eline saglık tr yaması varmı bunun

o hapishanede varmı bi michael scoifeld gibi adam kaçış planı tasarlasın:D

usta oyunu yükledim d3dx9_25.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diyo napıcam :(

Garip bir oyuna benziyor.Denemek Lazım beLki sarar =)

lan adamların işi gücü yok yapıyolar walla hayal gucu sınır tanımıa diolarya aynı bu olay :p

tesekkurler.indirdim ve kurdum oyunu ellerine saglık..ama oyun bıraz zor gıbı geldı sankı

kardeş oyunu yükledim d3dx9_25.dll dosyası bulunamadıgından oyun açılmıyo napcaz

directx versiyonunu güncelle o zaman sorunun hallolur

guzel bir oyun heral emegine saglik

oyunu kuramaadım ayrıntılı bi şekilde anlatacak kim var

oyunu kuramadım daha ayrıntılı anlatırmısınız

Geri