admiral
New member
- Reaction score
- 0

Atletico Madrid’in golcü oyuncusu Radamel Falcao, kendisini bir idol gibi hissetmediğini söylerken birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
Atletico Madrid’in golcü oyuncusu Radamel Falcao, kendisini bir idol gibi hissetmediğini söylerken birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
FİFA’nın resmi internet sitesine konuşan Falcao’nun röportajından bazı satır başları;
· Atletico Madrid ile UEFA Avrupa Ligini kazandın. Birçokları senin Madrid temsilcisine transfer olmanı hata olarak yorumladı. Bu konu hakkında neler düşünüyorsun?
Bir başlangıç yapmam gerekiyordu ve Atletico Madrid’e transfer oldum. Avrupa Ligini kazanacağımıza inanıyordum ve bunu başardık. Benim için mükemmel bir sezondu.
· Bükreş’teki tören sırasında Platini ile neler konuştunuz?
Bir yıl sonra beni yeniden UEFA Avrupa Ligi finalinde görünce “burada ne işin var?” diyerek bana şaka yollu takıldı. Madrid ile yeniden böylesine önemli bir zafere ulaştığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum.
· Kendini Atletico Madrid’de bir idol gibi hissediyor musun?
Bunu söylemek zor. Öyle düşünmüyorum. Bu sezon takıma çok fazla katkı yaptığım doğru ancak bir idol olmam için önümde uzun yıllar olduğunu düşünüyorum. Taraftarlar beni çok seviyor ancak ben bir idol gibi hissetmiyorum.
· River Plate ve Boca Juniors arasındaki rekabeti bilen biri olarak, Real Madrid ile Barcelona arasındaki rekabet aynı mı?
İki takım arasında büyük rekabet var. Hatta birçok oyuncu zamanında bir diğer kulübe transfer olarak taraftarların tepkisini çekmiş ancak ben bunları düşünmüyorum. Şu anda tek düşüncem biraz dinlenmek ve yeniden çalışmalara başlamak.
· Her şekilde gol atabiliyorsun(Kafa, sağ/sol ayak, vole…) Kendinde eksik gördüğün nokta var mı?
Serbest vuruştan gol atmayı çok istiyorum (gülüyor). Bu konu hakkında takım arkadaşlarımla da konuştum ve gelecek sezon serbest vuruştan gol atmak için bazı girişimlerim olacak.
· Birçok insan senin Messi ve Ronaldo’dan farkın olmadığını düşünüyor. Bu yorumlar hakkında ne düşünüyorsun?
Bu beni mutlu ettiği gibi gelecek için daha fazla sorumluluk sahibi yapıyor. Böylesine övgüler inanın beni daha çok motive ediyor.