kepek sorunu

mucox5

New member
Reaction score
0
arkadaşlar kepek sorunum var ne tavsiye edersiniz

iki aydır onu kullanıyorum zaten sacımı kestirdim halaa kepek halla kepekkk bu nedir acaba mevsimselmi

hocam oda kesmiyorsa git bi eczaneye sorununu anlat sanırım 30 liralık bi şampuan varmış kesin çözüm oluyormuş bizim arkadaş almıştı.

Clear for men kullan. Lacivert renk, sport. Hemen kesiyor. Yeter ki düzenli kullan.

acaba düzenli kullanmadıgım içinmi arttı

Valla bende de var kepek sorunu. head&shoulders kullandım işe yaramadı. Zaten yakın gelecekte bu problemim hiç kalmıycak saçım dökülüyo :)

kardeşş inşallah yazımı okursun ve uyguladıktan sonra bana dua edersin bendede kepek+ kaşınma vardı denemediğim şampuan kalmadı tek yolu sirkede buldum evet sirke o kadar iiyi geldiki eskiden siyah ceket giydimde üstü beyaz kütle kaplıyken şimdi yok denecek kadar az yarım çay bardagı elma sirkesini yarım litre suya karıştır ve en son onunla kafanı yıka ama sirkeli sudan sonra sakın sampuan vs sürme sirkeli su ile kafanı yıkadıktan sonra durula ve kurut bunu bı kac kere yap göreceksin inşallah yardımcı olmusumdur iyi günler

bendede kepek sorunu vardı had&sholder ile 2 kez yıkamada kepek adına bişey kalmadı kaç yıldır kullanıyorum.Evet kepeği engelliyor ama şampuan ilk çıktığı kalitesinde değil galiba.

Geri