Keyfii ban istemıyorummm...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu hak etmişsin zaaten.. bir smod boşuna ban atmaz
senin yapacağın susmak daha msg atmaman senin
yararına.

nie boşuna atmasın zaten bjk lı ben fb lıyım uyuz oluyo karşıt görüşteyım bu onun için yeter li :)

arkadasım öncelikle şu linke bak
http://www.hackhell.com/forum/showpost.php?p=33563&postcount=14

konuyu uzatmanın anlamı yok demişsin madem anlamı yok neden yeni bi başlık açarak uzatıyorsun ve kendininde anlamsız bulduğu birşeyi yapıyorsun.

eğerki bi smod seni banladı ise ve haksız yere banlandıgını düşünüyorsan bunu baslık acarak ilan etmek yerine. sitedeki yöneticilere ve webmastera konuyu anlatabilirsin.

attığın mesajlara dikkat etsen banlanmazdın ve keyfi ban atma gibi bi lüx kimsede yok.

Saygılarımla..

Edit : ayrıca bende FB liyim ama burda banlanma sebebin takım olayı değil forum kurallarına aykırı gelmen. ve senin yaptıgın aynı msgı atma nedeninden dolayı ilk banlanan değilsin. daha önceden de bu nedenle burda olsun baska forumda olsun banlanan cok oldu.

Bu sitedeki ismi Hackhell herkesin görevini büyük bir titizlikle yerine getirdiği görüşündeyim sorunluda dahil olmak üzere

keyfi ban verıyo hem pm atmadıgımı nerden bılıyosun...! zaten bi mod bişey yapmışsa diger modlar ona haksızsın demez ;) pm attım ama cvp gelmedı belkı burdan okur darkangel

Kimse babamın oğlu değil ama ben sorunlu'nun keyfi ban attığına inanmıyorum...

SaYGı' Alıntı:
keyfi ban verıyo hem pm atmadıgımı nerden bılıyosun...! zaten bi mod bişey yapmışsa diger modlar ona haksızsın demez ;) pm attım ama cvp gelmedı belkı burdan okur darkangel

sen nerenle bakıosun olaya çözemiyorum
bir mod un yanlışı warsa tabiki uyarılır
ama bu sana kalmaz tamammı. daha msg
atma ben bu kadar diyorum. dark angel
okusa da değişecek bir şey olmaz sen
msg yazmaya dewam edersen o 3 gün
333 gün olur.

Bak arkadaşım sen geldigin gunden beri ukala hareketlerinle zaten millet i gıcık etin bize burda kalkıpta şimdi gene bize ukalallık yapıyosun keyfi ban istemiyorum diye sen kimsin bize emir veriyon gene banlandın !!

Konu Geregınden fazla uzamıs benım sahsı gorusumu merak edenler olursa dıye acıklıyım;
sOrUnLu nun actıgı konu elestrıye acık bır konu herkes eleştiri yapabilir ve fikrini dile getirebilir.. Konudaki msj ların silinmesi bana saçma geldi ve konuyu tamamen sildim... Steal'ın banlaması olayına gelınce deminde bahsettim herkes konuyla ilgili düşüncesini söyleyebilir ama karsısındakini kırmadan rencide etmeden olmalı bu, Steal'ın msj ları alaycı bır tavırla yazması hoş değil ama ben banlanmasını doğru bulmuyorum eğer bir konu acılıyorsa bu konu yoruma acık olmalı forum kuralları cercevesınde foruma herkes'ın dıledıgını soleme hakkı vardır kaldıkı bu baslıgın kılıtlenıp SaYGı nın da banlanması daha ilginc geldı bana neyse ben fıkrımı soledım solariz ve sorunlu boyle uygun gordulerse bı bıldıklerı vardır ama bundan sonra bu ban olayını daha gecerlı nedenlerle atılması taraftarıyım :)

neden ban atıldıgını bılmıyorum konuyuda daha once gormedım.attıklarına gore gecerlı bır sebebı vardır herhalde ama ban atılmadan once pm den uyarılıyo mu yoksa dırek ban mı atılıyo???

uyarılmasını gerektırıcek bır konu olursa uyarılıyor onun dısında uyarılmaksızın banlanıyor.

bu cocuk az once huhuhu dıe nıck alıp kufur eden eskı nıck ı steal olan ondan sonra saygı nıck ını alan cocukmu

yorum bıle yapmıyorum
kım banlamıssa elıne saglık hak edıyodu

haksızlıga ugradıgını soleyen bırı cıkıpda kufur etmez adam gıbı derdını anlatır dıcem

once adam olmalı :p

kım banlamıssa sonuna kadar arkasındayım bısı dıyen varsa pm orda gelsın

uyarılmaya gelınce

nıe forumda bırılerını uyaralımkı kurallar bellı
50 yerde yazıyo

okuma ondan sonra ühühüühühüh bu benı banladı
gıt ısıne

tam ben dicektim lafı ağzımdan aldın kady.. diğer nicklerle yaptıgı hakaretlere ve küfürlere bakılırsa zaten insanın içi ve nieti belli olur.

aslında yönetici arkaddaslar bu konuda kapansın artık benim fikrimce.

dedıklerınız dogruysa Steal'ın banını suresız yaptım bu karakterde bı arakadasın burda olmasına gerek yok konu kapanmıstır arkadaslar......

Dark_Angel' Alıntı:
Konu Geregınden fazla uzamıs benım sahsı gorusumu merak edenler olursa dıye acıklıyım;
sOrUnLu nun actıgı konu elestrıye acık bır konu herkes eleştiri yapabilir ve fikrini dile getirebilir.. Konudaki msj ların silinmesi bana saçma geldi ve konuyu tamamen sildim... Steal'ın banlaması olayına gelınce deminde bahsettim herkes konuyla ilgili düşüncesini söyleyebilir ama karsısındakini kırmadan rencide etmeden olmalı bu, Steal'ın msj ları alaycı bır tavırla yazması hoş değil ama ben banlanmasını doğru bulmuyorum eğer bir konu acılıyorsa bu konu yoruma acık olmalı forum kuralları cercevesınde foruma herkes'ın dıledıgını soleme hakkı vardır kaldıkı bu baslıgın kılıtlenıp SaYGı nın da banlanması daha ilginc geldı bana neyse ben fıkrımı soledım solariz ve sorunlu boyle uygun gordulerse bı bıldıklerı vardır ama bundan sonra bu ban olayını daha gecerlı nedenlerle atılması taraftarıyım :)

Dark kardeş benim bu adamı banlama sebebim fenerbahçeli olması değil kesinlikle.. ama orada da açıkladığım gibi mesajlarında forumdakileri aşağılayıcı daha doğrusu herkesin bir şeyler katabilmek için yırtındığı bir ortamda boş birçok mesaj atmış. Ve çok iyi hatırlıyorum bundan önce bir kere daha uyarılmıştı,bunu göz önüne hareket ettim..

sorunlu yazıdada belırttım eger sız yaptıysanız mutlaka bır bıldıgınız vardır dıye ben sadece neden besıktas konusunu ınceleyebıldım gecmıste yaptıklarını bılmedıgım ıcın haklısınızdır o yuzden :)

Okay dark bize fırsat kalmadan defnetmişler yeni türemeleri zaten neyse :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri