Keyfine göre at kosturan bazi mod arkadaslara...

cirqn_qraL

New member
Reaction score
0
Merhabalar

Bir kac gün evvel korku bölümüne bir konu actim (http://www.hackhell.com/showthread.php?t=300304). Ve actigim konu, bölüm moderatörünün hosuna gitmemesi nedeniyle kapatildi...
Bende bunun üzerine kisiye bir özel posta gönderdim bkz.

68kn3b8.jpg

Ve hic bir cevap alamadim...
Eger kurallara uygun olmayan herhangi bir sey yaptiysam bunun belirtilmesini istiyorum. Ben sadece paylasimimi yaptim ve yaptigim paylasim herkesin hosuna gitmemeyebilir ama bu o konunun kapatilmasini gerektirmez (kurallara uygunsuzluk olmadigi taktirde.)

Yetkili kisi veya kisilerden konumun tekrar acilmasini talep ediyorum. Bu konuyu acmamin sebebi son zamanlarda yönetimde bu tür olaylara sk bir sekilde karsilasilmasidir. Yetkililerin dikkatine.

Iyi forumlar

yorumuda bır değişik yazmıs ama :) belkı verıldı belkı senın attıgın msj gormedı desem :) ama kesın sımdı cvp yazar bır sebebı vardır ama burdakı hıckımse kımseye gıcık olmaz yanı modlar kafasına gore ıs yapmazlar

İçinde Ne Olduğunu Bilmediğin, Görüntü Kalitesi İyi Mi Değil Mi Merak Etmeden.. Vs. Caps Görmeden Sen Video İndiriyor Musun ?

Caps koymamis olabilirim forum kurallarina uymamis olabilirim ama kapatilmasinin sebebinin belirtilmesi gerekmezmi? Ve yazdigi msj daki assagilayici tavira ne demeli?
Uyarilsaydim Capsida koyardim film hakkinda ne bilgi bekleniyosa onu da koyardim...

Ayrica herhangi bir topic göremiyorum kurallara iliskin. Ve biraz önce gördügüm ''capssiz vidyolar bu baslik altindan'' topigine de taasina bilinirdi silinmek yerine...

Bakin arkadaslar benim amacim o arkadasi cepheye almak degil kendisiyle aramda hicbir husumet olmamistir bu güne kadar hatta komik & ilginc resim bölümünde skca karsilastigimiz da olmustur kendisi de hatirlar belki. Ama bu yapilana anlam veremiyorum.

edit: Buyrun ayni sekilde caps siz paylasilan bir vidyo ve mod arkadasimizin tasindi mesaj i... http://www.hackhell.com/showthread.php?t=295976

bölüm kurallarını okuduysan caps siz videolar silinir diyor kardeşim...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=295976

eğer ki sen gerekeni yapmamıssan ondan sonrası mod un insiyatifine kalmış bir şey ister siler ister taşır oke

boşuna ortalığı karıştırmana gerek yok orda bir çok kişinin konusu silindi veya taşındı :goz:

sen buna paylasımmı diyorsun lafı biraz şaşrtıcı en azından bı sebep olabılırdı
ama senın yaptıgında mantıklı bişey degil biraz daha anlayışlı davranmalı ınsanlar bırbırıne
sorununu mod arkadasa ulaşamadıysan smod arkadaslara pm le bıldıre bılırdın

oldness07' Alıntı:
bölüm kurallarını okuduysan caps siz videolar silinir diyor kardeşim...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=295976

eğer ki sen gerekeni yapmamıssan ondan sonrası mod un insiyatifine kalmış bir şey ister siler ister taşır oke

boşuna ortalığı karıştırmana gerek yok orda bir çok kişinin konusu silindi veya taşındı :goz:

Ya hepsi silinsin yada o bölüme tasinsinlar. Öyle ayrimcilikla olmaz bu is, yönetici dedigin tarafsiz olmak zorundadir!

herkes hata yapar.. sende yapmışsın caps vermeyerek ve belki o da yapmış hoş olmayan bi cevapla.. ve şunu da hatırlatayım buradaki kimse sinirleri alınmış bonfile değil :) nelerle karşılaşıyo bu insanlar ve bunu gönüllü yapıyo.. anlayış beklerken biraz da anlayış gösterelim ok?

nedense son zamanlarda mod'ları şikayet etmek moda oldu.

sen arkadaşım forum kurallarına aykırı konu açmışsın mod da kapatmış. tabiki inisiyatif modun elinde. sana uyarı mesajı yollayıp düzeltmeni isteyebilirdi veya taşıyabilirdi en azından neden kapatıldığına dair sana cevap verebilirdi, burada sana katılıyorum. ama modlarda insan, hata yapabilirler veya gönderdiğin mesajı görmeyebilirler. ben burada mod arkadaşların gıcıklık için konu kapatacağını veya banlayacağını sanmıyorum.

evet benim konularımla ilgili de zaman zaman sorunlar oldu ama hepsi düzeltildi.

HH De Hiçbir Mod Keyfine Göre Konu Kapamaz Arkadaşım Hangi Bölüme Girersen Gir Capssiz Konu Verdiinde Konu Otomatikten Kapanır Forumda Paylaşım Sunman Çok Güzel Ama Kuralları Okumadan http://www.hackhell.com/showthread.php?t=7005 Yöneticilere Saldırman Çok Yanlış... Hem SickDreTh de Vermiş Burada http://www.hackhell.com/showthread.php?t=295976 Konuyu... Lütfen Biraz Daha Dikkatli Olalım Şikayetçi Olmadan Önce...
Ama Buna Paylaşım Mı Diyosun Kısmında Haklısın Orda Modun Bir Hatası Olmuş...

Tabiki hakli oldugunuz yerler var bende saldiriya gecmedim zaten kimse beni yanlis anlamasin, o arkadasa karsi birseyim de yok hatta yanlis anlasilmasin diye verdigim fotografta nickini de sakladim. Pm den msj yazdim ona cevap gelmeyince buraya yazarak ögrenmek istedim belki cevap gelir diye. Ama Caps olayini görmemisim o yüzden suc benim ama en azindan bi cevap yazmasini beklerdim.

BENIM HATAM
insanlar hatalarini aciklarken genelde kücük harfle yaparlar ama iyi birseylerini söylerken böbürlenerek anlatir. Ben hatami kabulleniyorum kusuruma bakmayin verdigim rahatsizliktan dolayi.

sana cvp yazamıyor çünkü bu aralar oldukça meşgul... sade modluk görewi olduğu için giriyor zorunlu olarak senin yazdıklarını görmemiştir emin ol :goz:

Yetkili kisi veya kisilerden konumun tekrar acilmasini talep ediyorum. Bu konuyu acmamin sebebi son zamanlarda yönetimde bu tür olaylara sk bir sekilde karsilasilmasidir. Yetkililerin dikkatine.

Bu tür olayları sık bir şekilde mi görüyorsun? Nerede görüyorsun belirtir misin arkadaşım? Burada kimse kafasına göre iş yapmıyor sen veya siz gidip kuralları okumadan konu açıyorsanız konunun kilitlenmesi veya silinmesi normaldir. Mademki bizden tas tamam bir iş yapmamızı istiyorsunuz.. O zaman önce böLüm kuraLLarını okuyun ve kurallara uygun oLarak konu açın. Bizde bunun sonucunda konu kilitlerken nedenlerini yazalım. Biz duyarlı davranıyoruz ama böyle bir yorum yaptığınızda,kuralları okumadan konu açtığınızda pekte duyarlı olduğunuzu söyliyemiyoruz..

kurallara uyulmadan açılan konuların kapanması normal.Zaten mod arkadaşımızı hepimiz biliyoruz gıcıklık olsun diye yapacak biri değil.
Bunun yanında paylaşım yapan arkadaşlarımızın da şevkini kırmamak lazım.Üslubu biraz daha yumuşak olabilirdi.
Ama asla kötü niyeti olduğunu zannetmiyorum...

Kurallarda caps'ız video yasaktır yazmıyomuş , eklemek lazım, böyle yanlış anlaşılmalara maal vermemek için ;)

Ben konu uzamasin tartisma ortami yaratip kalplerimizi kirmayalim diye sucu kabulleniyorum ama bazilari hala kalp kirmakta israrci...

react0r' Alıntı:
Kurallarda caps'ız video yasaktır yazmıyomuş , eklemek lazım, böyle yanlış anlaşılmalara maal vermemek için ;)

react0r yazmis oldugun bu msj beni provoke etti ve sana bir cevap yazdim... Ama düsünüp onu geri sildim.
Sen bir smod olarak bu tür provoke edici alyci bi msj yazmayi dogru buluyomusun?

dostum;
ılk once foruma konu acmadan forum kurallarını okumak zorundasın..ılk once yenı bı uye deyıp uyarmak ısterdım ama yenı bı uye degılsın(Uyelık tarıhın Ekım-2006)...bızde senın gıbı hatalar yaptık ama yenı uyeyken..
Bu aralar foruma cok sık giremedıgım ıcın teker teker yenı acılan ve caps koyulmayan konuları tasıyorum sabıt baslıga hepsını tasımaya calısıorm fakat bende ınsan oldugum ıcın suan yasadıgım yerden uzagım...Bılınclı ı uye oldugun ıcın uyarmaya gerek duymadım ve bu forumda eskılerden oldugun ıcın uyarmaya gerek duymadım..
Benım uslubumda asagılayıcı bı tavır goremedım..ama sen oyle algıladıysan ozur dılerım...ama ole bısey yok bence:goz:

cirqn_qraL' Alıntı:
Ve actigim konu, bölüm moderatörünün hosuna gitmemesi nedeniyle kapatildi...
Böyle demek yerıne benden bı cevap bekleseydın daha iyi olurdu..

tekrar söylemek ıstıyorum forumdakı hıc kımseye bı garezım yok..sadece suanlık yenı acılan konularla ılgılenebılıyorum..bundan sora dedıklerını dıkkate alırım...
Ama bende senden bıraz ıyı nıyet beklerım...sen nası bı uye olarak hata yapabılıosan ve ogrenecek bı takım seylerın varsa,bende YENİ bir moderator olarak hata yapabılırım ve benımde mod'lukta ogrenebılecegım seyler var....
Herkese yorumları İçin Tesekkur ederım...

Geri