Bölümün kuralını uygulamış, burdan ders çıkarıp bir daha ki sefere cap koyar daha nitelikli bi konu açabilirsin. Tek problem bu olsa da silinen bir konu olsa. Büyütülecek bişey değil bence. Dediğim gibi kuralı uygulamış
SickDreTh' Alıntı:dostum;
ılk once foruma konu acmadan forum kurallarını okumak zorundasın..ılk once yenı bı uye deyıp uyarmak ısterdım ama yenı bı uye degılsın(Uyelık tarıhın Ekım-2006)...bızde senın gıbı hatalar yaptık ama yenı uyeyken..
Bu aralar foruma cok sık giremedıgım ıcın teker teker yenı acılan ve caps koyulmayan konuları tasıyorum sabıt baslıga hepsını tasımaya calısıorm fakat bende ınsan oldugum ıcın suan yasadıgım yerden uzagım...Bılınclı ı uye oldugun ıcın uyarmaya gerek duymadım ve bu forumda eskılerden oldugun ıcın uyarmaya gerek duymadım..
Benım uslubumda asagılayıcı bı tavır goremedım..ama sen oyle algıladıysan ozur dılerım...ama ole bısey yok bence:goz:
Böyle demek yerıne benden bı cevap bekleseydın daha iyi olurdu..
tekrar söylemek ıstıyorum forumdakı hıc kımseye bı garezım yok..sadece suanlık yenı acılan konularla ılgılenebılıyorum..bundan sora dedıklerını dıkkate alırım...
Ama bende senden bıraz ıyı nıyet beklerım...sen nası bı uye olarak hata yapabılıosan ve ogrenecek bı takım seylerın varsa,bende YENİ bir moderator olarak hata yapabılırım ve benımde mod'lukta ogrenebılecegım seyler var....
Herkese yorumları İçin Tesekkur ederım...