Kilitlenmesin...

flyleon

New member
Reaction score
0
Bize ilginç gelen bazı konuları paylaşıma açıyorum ancak www.hackhell.com.vs,vs ile yayınlanmıştı,KİLİT.

Daha önce yayınlanalı 8 ay bilemedin 5 ay önceymiş.O zamanki tarihte üye sayısı şimdikinden %30,40 azmış,o paylaşıma bir kez daha şans verilse kötü mü olur.Bence konuların araya tahditli süre verilerek ikinci kez paylaşımı serbest olmalı.Hemen kilitlenmemeli.Ancak ikiden fazla da yayınlanmamalı.Ne dersiniz?

ben hayır derim cünkü
1.genel olarak konu güncelliğini yitirmiş olur zaten(haber,komik yazı türü,program vb.)
2.Forum dolar taşar yani bunu düşünmek lazım ve sen ben kısacası herkes siteye 10sn giriosa bu zamanla 15sn 20sn olur site yawaşlar.
daha bi cok soruna neden olur gerek yok.
ayrıca ilk veren arkadaşada saygısızlık bence.

şöle bişi var canım kardeşim şimdi senin konunun aynısından 10 tane çıksa napcaz :S

flyleon' Alıntı:
Bize ilginç gelen bazı konuları paylaşıma açıyorum ancak www.hackhell.com.vs,vs ile yayınlanmıştı,KİLİT.

Daha önce yayınlanalı 8 ay bilemedin 5 ay önceymiş.O zamanki tarihte üye sayısı şimdikinden %30,40 azmış,o paylaşıma bir kez daha şans verilse kötü mü olur.Bence konuların araya tahditli süre verilerek ikinci kez paylaşımı serbest olmalı.Hemen kilitlenmemeli.Ancak ikiden fazla da yayınlanmamalı.Ne dersiniz?

Evet evet yönetim lütfen incelesin katılıyorum:cool:

bakın kardeşlerim eğer verceğiniz konu olursa
siz onu arama butonundan aratın ve cıkan sonuclara göre
o konuya bi msj yazarsınız yorum yaparsınız böylece konu kaybolması die bişey olmaz o konu en üste cıkar bakan zaten bakar.

MAJESTE' Alıntı:
şöle bişi var canım kardeşim şimdi senin konunun aynısından 10 tane çıksa napcaz :S

Hayır demek istediğim belli bir süre sonra bir kez daha yayınlanabilsin.

ya bazı konular vardır tamam eyvallah 100 defa da verilse haktır.. ama işte bazı konular da var 2-3 hatta 4 arkadaş bile açmış . böyle olduğu zaman site yavaşlar ,

valla güncelde öle bişiy söz konusu diil çünkü günlük yani güncellini koruyan konular yayınlanıo 3 ay önce açılmış bi konu tekrardan açılması saçma olur

R€B€L' Alıntı:
ben hayır derim cünkü
1.genel olarak konu güncelliğini yitirmiş olur zaten(haber,komik yazı türü,program vb.)
2.Forum dolar taşar yani bunu düşünmek lazım ve sen ben kısacası herkes siteye 10sn giriosa bu zamanla 15sn 20sn olur site yawaşlar.
daha bi cok soruna neden olur gerek yok.
ayrıca ilk veren arkadaşada saygısızlık bence.

rebel doğru söylüyo

R€B€L' Alıntı:
bakın kardeşlerim eğer verceğiniz konu olursa
siz onu arama butonundan aratın ve cıkan sonuclara göre
o konuya bi msj yazarsınız yorum yaparsınız böylece konu kaybolması die bişey olmaz o konu en üste cıkar bakan zaten bakar.

Şu mesajdan sonra bişey söylemek yersiz bence

MAJESTE' Alıntı:
bi karar almadıktan sonra 100 tanede çıkabilir
daha önce bende dile getirmiştim en azından daha önce verildiği için kapatılan konularda mutlaka link verilsin derim ki ordan dewam edilsin
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=72933

Geri