1-) Yanına Sağlık karneni, yoksa şayet bir miktar para alıp uzman bir doktora gidiyorsun... O seni muayne edip sorununu buluyor, sen derdini anlatıyorsun o dinliyor, bi orta yol buluyorsunuz... Söz konusu sağlık olunca, ayağı yere sağlam basmak lazım...
2-) Şayet benim herhangibir hastalığım vs yok diyorsan ve eminsen; Bakınız Vitamin hapları... Hiçbir yan etkileri yoktur (özel durumlar dışında)... Bendede vardı o problem, ancak çözülemeyecek birşey değil... Zamanla kompleks bile oluyor bu durum...
Tavsiye etmeyeyimde, sana kendimden örnek vereyim... 2 yıl öncesine kadar hayatımda hiç 70 kilonun üstüne çıkamadım (boyum 1.81)... Eskaza Psikiatr bir doktor arkadaşım (alanıyla hiç alakası olmamasına rağmen) bana vitamin önermişti... Dengesiz besleniyordum, halende kısmen dengesiz besleniyorum, fazla meyve tükettiğim yok, çok yemek seçiyorum vs vs... Bide sigara kullanıyorum bunların üstüne... Kısacası kilo alamamam değilde, kilo almam anormal bir durum olurdu... Herneyse, Supradyn kullanmaya başladım, kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra kilo almaya başladığımı farkettim... 4 ay sonra gözüme kestirdiğim kiloya ulaşmıştım... 7 ay sonra ise 88 kilonun üstüne çıkmamak için bırakmak zorunda kaldım

... Ama şöyle bir durum varki, şayet kişinin vücudunun vitamin dengesi bozuksa, kilo alamaz ve ortalama 6 ay boyunca vitamin hapı kullanması gerekiyor...
Öte yandan vitamin haplarının kötü bir tarafı yok ya... Hem yan etkisi yok, hemde çok faydası var... Beynin işleyişinden, cinsel isteğe kadar bir çok durumda da olumlu etkileri sözkonusu

...