Kim Kime Karşı…

64general1

New member
Reaction score
0
Okula karşı Kuran Kursu,
Devlet yurduna karşı abla abi evleri,
Camiye karşı tarikat mescitleri,
Devlet imamına karşı tarikat imamları,
TÜSİAD’a karşı MÜSİAD,
Bankaya karşı finans kurumları,
Bilime karşılık Risale-i Nur,
Tıp'a karşı üfürükçü,
Akıla karşı ulema,
Hukuka karşı kadı,
Silahşor gazeteciye karşı benim silahşor gazetecim,
Hortumcuya karşı benim İslami hortumcum,
Son perde
Kızılay'a karşı Keriz Feneri,
Pardon DENİZ FENERİ,
Arkası devlete karşı aşiret,
Millete karşı ümmet!...

Tüm partiler hızla kirleniyordu.
BİRİNCİLİĞİ AK PARTİ'YE VERDİLER.
(Özdemir Asaf Hoca'dan özür diliyorum)

Mehmet BÜLENT

http://www.asahaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10433

Evet AKP sayesinde,AK'ın imajı bile KARA olacak.

Okula karşı Kuran Kursu,
Devlet yurduna karşı abla abi evleri,
Camiye karşı tarikat mescitleri,
Devlet imamına karşı tarikat imamları,
TÜSİAD’a karşı MÜSİAD,
Bankaya karşı finans kurumları,
Bilime karşılık Risale-i Nur,
Tıp'a karşı üfürükçü,
Akıla karşı ulema,
Hukuka karşı kadı,
Silahşor gazeteciye karşı benim silahşor gazetecim,
Hortumcuya karşı benim İslami hortumcum,
Son perde
Kızılay'a karşı Keriz Feneri,
Pardon DENİZ FENERİ,
Arkası devlete karşı aşiret,
Millete karşı ümmet!...

(Özdemir Asaf Hoca'dan özür diliyorum)

Mehmet BÜLENT

http://www.asahaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10433

hem okul olsa hem kuran kursu olsa olmaz demi

hem tüsiad hem müsiad olsa olmaz demi

hem banka hem finans kurumları olsa olmaz demi

hem bilim hem risale olsa olmaz demi(sanki risalede bilime inanmayın sadece bu kitaba inan diyo adamın okumadıgı burdan belli risale ilim ve dinin karsı karsıya degil birlikte oldugunu savunur tabi anlıyana anlamak istiyene)

hortumcunun islamcısı yahudicisimi olur hortumculuk yapan adamın islam uzaktan yakından alakası yoktur

son olarak bizim milletimizin çoğu zaten ümmettir

ama ülkede ikilik cıksın başka dert tasa yok. birlik beraberlik mesajı verecegine ocu bucu senın görüşündekiler olmasın benim görüşümdekiler olsun mantığı yani klasik muhalefet mantıgı:goz:

milleti ocu bucu diye ayırmayın onlarıda anlamaya çalışın kendinizide anlatmaya çalışın şavaştan kimseye fayda gelmez

selametle....

hem okul olsa hem kuran kursu olsa olmaz demi kaçakları ve kime hizmet ettiği belli olmayanları olmaz .devletten özel izinliler olabilir .ingilizce eğitim sertifikası alıpta nedense gizliden sözde kuran eğitimi verenleri de olmaz .

hem tüsiad hem müsiad olsa olmaz demi olabilir ama her ikisininde kime karşı çalıştıkları önemli

hem banka hem finans kurumları olsa olmaz demi kimlerin emirinde ve güdümünde oldukları önemli .

hem bilim hem risale olsa olmaz demi risalenin özellikle bayraklaştırıldığı önemli . artık bazı insanların evlerinde nerdeyse kuranı kaldırıp bunları bulundurmasının nedenleri önemli .

hortumcunun islamcısı yahudicisimi olur hortumculuk yapan adamın islam uzaktan yakından alakası yoktur ama deniz fenerindeki hortumcular islamcı oluyorlar ne hikmetse .ve hala malesef islami çevreler tarafından ne hikmetse savunulabiliyorlar . bunun da nedenleri önemli

son olarak bizim milletimizin çoğu zaten ümmettir ben şahsen ne milliyetçiliğe nede ümmetçiliğe karşıyım ama bunların hangisini şuanki dünya düzeninde tercih edersin derseler milliyetçilik . neden dersen bu dünyada sözde ümmetçi olan milliyetçiliğini unutan islami ülkelerin durumu ortada . hal böyle iken hala neden birileri bu dünya düzenine rağmen ümmetçilik yapıyor bunun nedenleri önemli .

ama ülkede ikilik cıksın başka dert tasa yok. birlik beraberlik mesajı verecegine ocu bucu senın görüşündekiler olmasın benim görüşümdekiler olsun mantığı yani klasik muhalefet mantıgı:goz: bunu başlatan da ne hikmetse düzen karşıtı olan irticacılardır . herkes ülkede baştakilerden ekmek beklerken birileri atatürkün kurduğu cumhuriyet sistemine düşmanlık etti . kimi ipe gitti kimi de gidecek (inş) başa geçenler islami yönleri ağır olabilir ama neden bu ülke sistemine düşmanlık besliyor bunun nedenleri önemli .

milleti ocu bucu diye ayırmayın onlarıda anlamaya çalışın kendinizide anlatmaya çalışın şavaştan kimseye fayda gelmez savaş yanlılarından yani kavgayı ilk başlatan sistem düşmanlarından olmak da kimseye fayda getirmiyor malesef

selametle....

eyvallah sende

o yazı bence çarpık bir zihniyet için yazılan çok güzel bir yazı neden böyle düşünüp bişeyleri savunmaya çalışıyorsun ki anlamadım . öyle bir niyetin de yoksa ben yanlış anladıysam söylediklerine ekleme yaptım . kusura bakmazsın inş

iyi forumlar

ben zaten yasa dışı olsun demedim ( yasa dışı olmasın ama kuranı tam ögrenecekleri yaşta onlara yasak ta konulmasın)

kim kimin güdümünde çalışıyo onada değinmedim

kim ne için kullanıyo risaleyi onada deginmedim(Kuranı kerimin yerine risale koyan zaten risaleyi okumamıstır anlamamıstır ayrıca risale kuranın tevsiridir hiç bir tefsir aslından üstün olur mu bu ayrımı yapamayanlar var diye risaleyi kötülemenin anlama yok degil mi"bu sözüm sana degil")

kimin ümmetçiligi tam anlayıp anlamadıgınada deginmedim

ben sadece bunların hepsiyle beraber huzurlu yaşamak varken ayrım cıkarmanın yalnış oldugunu söyledim ayrımcılıktan kargaşadan Türkiyeye yarar gelmez

bazı eklemelerine katılıyorum yalnız benim ne anlatmak istedigim anlaşılmamıs ben birlik beraberlikten yanayım:goz:

Geri