Kimler Geldi Kimler Geçti Değişmeyen Tek şey Vardı Şampiyon Galatasaray :=)

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
Biz ne robertolar ne appiahlar ne anelkalar ne kezmanlar gördük...Anlaşılan bu ''HÜSRAN YAŞAYANLAR'' listesine yeni isimler eklenecek.:goz:Merak etmeyin cimbomlu arkadaşlarım biz bu sene de şampiyonuz çünkü bizde başka takımlarda olmayan şey var.''RUHUMUZ YETER''. Kazanılan son 2 şampiyonluğumuza da baktığımızda zaten bunu dosta ve düşmana kanıtladık..Parayla pulla saadet olmuyo ...parayla saadet anca böyle oluyor maalesef:durdurunr:

14nlhxd.jpg

2nl95dw.jpg
25hpvtz.jpg

tüm GS'Lİ ARKADAŞLARIMI YORUMLARI İÇİN BEKLERİM...

Rakibimizin maddi olarak bizden kat kat üstünlüğü bir Gerçektir.Fakat Bizde bu Ruh olduğu sürece Başarı olarak hep bizim arkamızdan gelmek zorunda kalacaklar.bu da azımsanmıyacak bir gerçektir.Bütün Fenerbahçeli arkadaşlarım tebrik ettiler şampiyonluğumuzu bende teşekkür ediyorum
Bu yıl Avrupada final Bekliyorum

Tebirk ediyorum ama Bazı EtkenLeri unutuyorsunuz :goz: (şampiyonLar Ligi örneğin)Ayrıca saadet oLayı süper oLmuş :)

aynen kardesim katılıyorum fener tugay kermogluna kanca atmıs anlasılan GALATASARAYın uefa kupasını aldıgı kadroyu topluyooo:D:D.D:D:D.D

Rakibimizin maddi olarak bizden kat kat üstünlüğü bir Gerçektir.Fakat Bizde bu Ruh olduğu sürece Başarı olarak hep bizim arkamızdan gelmek zorunda kalacaklar.bu da azımsanmıyacak bir gerçektir.Bütün Fenerbahçeli arkadaşlarım tebrik ettiler şampiyonluğumuzu bende teşekkür ediyorum
Bu yıl Avrupada final Bekliyorum

efe cupta final artık

Geri