Hackhell ailesi beni nasıl bilirsiniz ? :cool:
Kiowa Apache Ŧreedoʍ ŦoreveƦ Katılım 11 May 2008 Mesajlar 7,507 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Fizanlouma, Côte d'Ivoire 9 Şub 2012 #1 Hackhell ailesi beni nasıl bilirsiniz ?
kent55 Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 23 May 2008 Mesajlar 31,409 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ѕαмѕυηѕρσя 9 Şub 2012 #2 eski yöneticilerimizden .. bu güne kadar yanlışını görmediğim iyi birisin ..
B Boss09 New member Katılım 2 Ağu 2009 Mesajlar 455 Reaction score 0 Puanları 0 13 Şub 2012 #3 Kendini öven mesajlar beklemek biraz saçma . Bu soruyu Senin yerine başka birinin sormasını bence daha güzel olurdu... Mesela ; kent55 'in veya başka birinin bu soruyu sorması daha anlamlı olurdu... Genişletmek için tıkla ... Senin Nasıl bilirsiniz sorusuna gelirsek şayet ; Tanımıyorum...Yorum Yapamam... İyi Akşamlar... Saygılar...
Kendini öven mesajlar beklemek biraz saçma . Bu soruyu Senin yerine başka birinin sormasını bence daha güzel olurdu... Mesela ; kent55 'in veya başka birinin bu soruyu sorması daha anlamlı olurdu... Genişletmek için tıkla ... Senin Nasıl bilirsiniz sorusuna gelirsek şayet ; Tanımıyorum...Yorum Yapamam... İyi Akşamlar... Saygılar...
Junior - Kacan Forumun Küçük Kaçanı Katılım 22 Ocak 2008 Mesajlar 4,256 Reaction score 0 Puanları 0 Konum AntaLya 13 Şub 2012 #4 Saygılı , sevgili bir arkadaşımız Tanışma fırsatımız olmadı ama o şefkatli iyiliğini yansıtıyorsun..