Knight online konuları!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cursedewren

New member
Reaction score
0
bence knight online konuları guncellendiginde(içlerine yeni msjlar yazldıgında) hackhell anasayfasında gorunmesinler! bosu bosuna orda yer kaplıolar herkesin ilgi alanı olan bişe diil bu sonucta! bilmiorm bu benim gorusum arkadaslarda katılırsa moderator arkdaslar icabına bakarlar artık! :hhsigara

cursedewren' Alıntı:
bence knight online konuları guncellendiginde(içlerine yeni msjlar yazldıgında) hackhell anasayfasında gorunmesinler! bosu bosuna orda yer kaplıolar herkesin ilgi alanı olan bişe diil bu sonucta! bilmiorm bu benim gorusum arkadaslarda katılırsa moderator arkdaslar icabına bakarlar artık! :hhsigara

bence herkesin ilgi alanı farklıdır. bu forum herkezin ilgi alanını kapsıoo eger dj lik le ugrasan dj bolumunde crackle ugrasan crack bolumune v.b böle dusunmen bana gore yanlıs!!

peki adult bolumu_?? :) hatırlatırım bu ince ayrıntıyıda! ;) encok gozume batan knight konuları o yuzden bole dusunuorm ana sayfadaki konuların 3 te 1 i knight!

revolation' Alıntı:
ayrım yok. bence tüm konular eşit :D Duyurulardan tutunda çöp kutusuna kadar olan tüm konular eşittir bence.

+1470
eqerki konuyu acan arkada$ın dediqi yapıLırsa ßenciLLik oLur.. K.O formunu kompLe kaLDırcaz dersLerse o daha cok anLa$ıLaßiLir ama ßu $ekiLde arkadaLarda kaLsın demek oLmaz ßence. sana katıLıom "revaLation" ne kadar ko oynamasamda eLimden qeLen yardımı yapiom.

ps: ßi yazmai oqrenemedim haLa yasım hatası yabiom. :p

Anasayfada ve yeni mesajlarda adult ve gazetecinin açtığı konular gözükmesin dediniz gözükmüyor.

Knight online da anasayfada gözükmesin dediniz o da gözükmüyor.

Bırakında bişeyler gözüksün. Abartmayın yani.

Biyolojide benim ilgimi çekmiyor onuda kaldıralım yeni mesajlardan.. Böyle saçma şeymi olur. Hadi adult sakıncalı, gazetecide çok konu açıyor onlar kalktı.. Bunun kalkması saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri