KnowN a Öneri (yeni üyeleri yönlendirelim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MozoLe Miяach;4017134' Alıntı:
[Bazı ArkadasLar İçin] [ 3 5 Arkadas BöLe Mod oLduda] :goz:
-Ortam Yaparsın..KankaLarını ÇoqaLtırsın..
-YaqcıLık Yaparsın..Dürüst oLmazsın..
-MisaL YanLış Bişey Gördun Kendı Çıkarın İcin Ses Cıkartmazsın..
-İftira Atar PopüLeriteni Artırırsın..

Neden oLmasın =) BeLkide Mod oLabıLırsın HackheLL'De =)

üyeye küfür etmek , o mod arkadaşın gerçek hayattaki zayıflığını gösterir.. haa ben zayıf değilim , gel derse, kralıylada heryerde kapışırım ...

arkadaşlar birzamanlar bilmediiniz bişiyi sordunuz diye en ufak bir tartışmada yediiniz kaba s..sunuz denmedi mi
yoksa bir tartışmada sizi koruyan oldu diye clon unmu var diye pm almadınızmı daha
ben yaşadım ordan biliyorum

haklısın kardeşim .. henüz bana klon yakıştırması yapmadılar.. elbet o da olur birgün..
benim demek istediğim aslında şu .. elbette bu tür formlarda yöneticiler olacak .. olmalı zaten .. olmazsa ortalık karışır..
ama bir üyeye yöneticilik veriliyorsa onu kendi çıkarları için kullanmıyacak .. eğer kullandı diyelim, sınırları zorlamayacak , sevyeyi bozmayacak ..
küfür etmeyecek!!!!! küfür eden acizdir ... nefes aldığı hayatta eziktir.. boş insandır... rtübesine güvenip posta koymayacak özelden... gün gelir o koyduğu posta ödemeli olarak geri döner.. neye uğradığını şaşırır... sonuçta kimimiz buraya adulta , kimimiz piyasaya , kimimiz gırgır şamataya , kimimiz bişeyler öğrenmeye falana filana geliyor... dünyanın merkezi burdan geçmiyor..
benim savunduğum bir konuyu doğru , başka bir üyenin düşüncelerine paralel geçiyorsa , buna saygı duyulacak ..
ilk önce adam olunacak ... elbet birgün insan olunur zaten ... kişilik hakları ezilmeyecek .. tabandan , tepeye herkez eşittir.. demokrat olunacak ...
eğer ben birini sevmiyorsam bunu söylerim.. yeri geliyor da o kişinin hakkı yeniyorsada sabaha sonuna kadar da desteklerim ..
sevmeyebilirsin ama saygı göstermek zorundasın..
elbet gün gelir bu devran değişir... bugünün yarınıda var ...
bu yüzden herkez ayağını denk almalı burda kalıcı olmak için .. buna en başta ben de dahilim tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri