known burda konu kapatmak için mi varsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/543959-actigim-konu-nerde.html

linke açtığım konuyu kapattınız..
gerekçe olarak kuralları okuyun dendi
kuralları okudum
siz hangi kuralın hangi dayanağıyla konuyu kapattınız?
lütfen aldığınız tepkileri de göz önüne alarak bu sitede görevinize kendiniz son veriniz
vaktiniz yoksa açıklama yazacak kadar kendi işinizle uğraşın
buraya cambazlık yapmaya gelmedik
sanal kariyer peşinde de değiliz
yıllardır yardım aldığım siteden ilk defa böyle anlamsız bir durumla karşılaştım
öteden beri zaten birtakım olayların da yakın takipçisiyim
AÇIKLAMA BEKLİYORUM KNOWN...

BU ARADA CHAMUR A TEŞEKKÜRLER
konumu buldum ama olsun yardımın için...

selam arkadaşlar
bir önceki modifiye xp de masaüstünde son haber ikonu vardı haberlere anında ulaşabiliyordum
ancak şimdi güncel bir sp3 yükledim ve bu programı narden nasıl bulurum bilmiyorum
yardımcı olur musunuz...

ProgramLar bolumune acmıssın ..Yardım Bolumu dururken ...

known işini yapmış kurallarda şöyle yazıyo

konunun başlığında program adı ve versiyonu yazmak zorundadır : )

Bu tür sorunlar son günlerde nedense fazlaca dile getirilmeye başlandı...

konum nerde? konum neden kapatıldı? kaptıldıysa benim neden haberim yok? hangi kuralı ihlal ettim gibi? v.s. sorunlar sıkça gözlemlediklerim...

üzücü gerçekten....

keşke bir parça birbirimize yardımcı ve anlayışlı olabilsek...

öncelikle yöneticiler hakkında kullandığımız kelimelerde biraz daha dikkatli olursak sevinirim,sonuçta onlar bu sitede ne kariyer yapıyor ne ücret alıyor ne de herhangi bir çıkarları var bu işten dolayı..
konunuza gelince,konunuz programlar değilde program istek bölümünde yer alması gerekiyordu,bölüm yöneticisi de bu sebeple kapatmış..
yani bölüm yöneticisi kuralları uygulamış,sizde biraz daha dikkatli olup özen gösterirseniz kurallara,hiçbir sorun kalmayacaktır eminim.
açtığınız konuyu program istek bölümüne taşıdım,en kısa zamanda sorununuz çözülür umarım..
iyi forumlar..

Şimdi ßen ProgramLar ßöLümünde Program PayLaŞaN 1 2 3 Kişiye degiL Herkeze ProgramLar ßöLüm KuraLLaRINI Öğretecegim. ADı üstünde ProgramLar ßöLümü Yardım Destek Program iSTek ßöLümü degiL. Her ßöLümün Kendine Özgü KuraLLaRI Var Program istek ßöLümünede Aynı Konuyu açMIŞ OLsayDIN Yine Kapatırdım. Program iStEK ßöLüm KuraLLaRI Derki ; Konu ßaşLIGINDa Program iSmi & ProgramIN Versiyon NumaRaSINI ßeLirtmek ZorunLudur. Aksi oLdugunda Konunuz KapanIR.. ßen Yine iNSafLI DavranIP KuraLLaRI Okuyunuz diye üzerine ßasa ßasa söyLüyorum KaÇINIZ ANLiyorsunuz Hiçßiriniz. Herzaman SöyLüyorum ProgramLaR ßöLümünde KuraLLaRA UyaraK Konu aÇIN aksi oLursa Ka - Pa - NıR..

ModLugu ßırakmamI Önermişsin ProgramLar ßöLümü Temiz DerLi TopLu Görmek iStemeyenLer iÇin GüzeL ßir Öneri Ama Yetkimi Veren Kişi Hadi Kardeşim GüLe GüLe Diyene Kadar ProgramLar ßöLümünde MoD'um. Ve ProgramLar ßöLümünün Temiz oLması ve Temiz KaLMaSI için eLimden GeLeni ARDIma KoymayacaGIM Çünkü Siz ßir Kaç Gündür ßeni Şikayet YaRIŞIna Girdiniz. Eskiden ßu tarz KonuLarı Çok Okuyordum ßu ßöLümde kendi kendime diyordum ki acaßa Üyemi HaKLI MoD'MU.. Şimdi Çok iyi Karar verip anLiyorum üye HaKSIZ MoD HaKLI. Mod gecesini gündüzüne KaTIP ßöLümünü hergün temizLedigi iÇin SuçLu Neden Çünkü Rapid Puan Kazanmadı Konuyu aÇan arkadaş.. ÇünKü neden Derdine derman ßuLamaDI Konuyu açan.. Hepimiz Derdimize Derman ßuLunmasINI Ve ßir an önce oLmaSINI isteriz ama ßir Takım KuraLLaRI hiçe SayarsaK üzüLürüz ve ßöyLe ÇaLIŞaN MoDLaRIn ayagina ÇeLMe Takmak için eLimizden geLeni Yaparız..

ßu zamana Kadar PayLaştigim Tüm KonuLaRI Araştirin LiNK KIRIK Hariç ßakin Kaç tane Konum Geri Dönüşümde veya KapaLI.. Ve 4000'e yaKIN ßeLKide FazLa uPLOaDIM Var. Neden ÇünKü Her PayLaşimdan Önce ßöLüm KuraLLaRINI Okur ßöLüm KuraLI Neyi gerektiriyorsa Ona Göre açaRIM Konumu. Ne ßenim ßaşIM AGRIR Nede ßöLüm MoDunun..

ŞiMDi ßeni Şikayet eden ArkadaŞLaR Daha Kafa KurcaLayICI Daha Derin Ve Daha Çok ßana Zarar vereßiLecek ßir Açıgımı araSINLaR ßu Tip KonuLaRa ARTIK Cevap Vermeyecegim Ve ProgramLar ßöLümünde Yine ayNI TaRZ , Yine ßöLüm KuraLIna Uymayan payLaŞIM OLursa KapatacaGIM.. ßenim Görevim ßu. ßana Kimse ßunun iÇin Para vermiyor ßen İşimi zevKLe yapiyorsam SizLerde ßiraz özen Gösterin KonuLaRINıza ve PayLaşimLarınıza.. SabahIN Köründe KaLKIP ßu saate kadar forumda ßöLümümü temizLiyorsam ßir Çikarim oLdugundan degiL aKSine işimi Sevdigim ve ciddiye aLDIGIMDaN. Kimse Kafama SiLah Dayamiyor ßu Saatte HackheLL'de oLmam iÇiN..

Kimsenin iyi Niyetini SuistimaL etmeyiniz..

İyi ForumLaR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri