KnowN un büyük ayıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azizbaba61

New member
Reaction score
0
Başlık her zaman ki saçma başlıklardan birisi olsun istedim aslında. KnowN kardeşimizin yaptığı doğal mı diye soru sormak istedim.

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/541290-keyfinder-kaspersky-key-aramaya-son.html

verdiğim program, denilen gibi 5 ayrı serverdan key indiriyor ve buradan güncel keyleri sürekli takip edebiliyoruz. bunun crack serial bölümü altına alınması hatta bir konuda geçmesi mantıklı mı? Ben direk program olduğu için programlar bölümüne koydum ki çoğu kullanıcı kaspersky ın güncel keylerini program bölümü üzerinden sunuyor. Ben direk key değil, key bulucu programı koydum. Amacım KnowN u kınamak vs değil kesinlikle, sadece bunun uygun olma sebebi nedir?

Saygı ve sevgilerimle..

Known Allah Sabır Versin Kardeşim Sana

keyfinder - Kaspersky key aramaya son! Yazmıssın Onun kapatmasının nedenı versıyonu basLığa eklememen Olabılır..

konu acmadan bir known'La konusman daha mantıkLı oLmazmıydı. . .
Bu yaptıgın görevini yabmaya caLısan KnowN kardesime biras ayıb oLmuyormu :goz:

esas senin yaptığın ayıp.eğer bölüm modu senin konunu bölüm kurallarını oku diyerek konunu kapamışsa demekki onun bir bildiği var demekdir.hadi diyelim onun yaptığı bir yanlış var.o zaman onunla PM ile konuşabilirdin.konu açman yanlış olmuş

Son GünLerde BöyLe KonuLar Moda oLdu..
Örgütmüsünüz Siz :saskin

Geçenlerde madness içinde böyle bir konu açıldı.

Görevini yapmaya çalışan insanları karalamaya çalışmaktan vazgeçin bence.

Pm atıp sorabilirdin.Hem kalkıp bunun için konu açmışsın ,hemde niyetim karalamak değil diyorsun

Doğrusunu yapmış KnowN .Ben de olsam aynı şeyi yapardım.

Simdi isyerindeyim ve konuyu bir arkadasim sayesinde ogrendim sagolsun msjla bildirdi. Programlar bolumu suan forumda en bilincsiz ve en cok konu acilan bolumlerden biridir bolumumdeki kirliligi onleyebilmek icin hergun onlarca konu kapatiyorum ve ne yalan soyliyeyim konulari birlestirmiyorum bazilarini editliyorum ama cogunu cope gonderiyorum programlar bolumunde aradiginizi bulun diye bolumum icin caba gosteriyorum temiZ kalsin diye aslinda bunlari neden anlatiyorum inan bilmiyorum. Bana hic bir sekilde pm yolu ile ulasmaya calismaya ya ilk pm aticaktin yada bunu yapacaktir sen kafana uyani yapmissin simdide ben.. Programlar bolumunde konu acan herkez bolum kuralina uyucak uymayan kisilerin konusunu kapatirim. Bu konu ile cevabi yarin evden tekrar vericem. Ama kimseye hic bir konuda ayip ettigimi dusunmuyorum yanimda olan olmayan herkese tesekkurler iyi forumlar

Sen ve ben hem çok büyük ayıp ediyoruz ve hemde foruma zarar veriyoruz Known. Boşuna kıvranma :biggrin

ßence Amacın Known un kotulemek !
Normal bı sekılde pm den konusabılrıdın :p

Konu açmadan önce bölüm yöneticisine pm atsaydın
olmadı Smodlara pm atsaydın, konu açmak son çareniz olsun arkadaşlar...

Bölüm yöneticisi gerekli açıklamayı yapmış
Bana da konuyu kapatmak düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri